CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Még nagyobb veszélyben a Csepeli Munkásotthon!

2015. június 14. 05:59 - csú

000-1-nsz.pngSürgősen kell Németh Szilárdnak a Csepeli Munkásotthon. Inform-ációink szerint ugyanis az általa VI. 9-én beterjesztett törvénymódosítást /www.parlament.hu/irom40/05128/05128.pdf/, már szerdán, június 17-én, sürgősséggel tárgyalná a parlament. Németh javaslatával blogunk is foglalkozott. („Veszélyben a Csepeli Munkásotthon!”, 2015. június 15.)

Úgy látszik, valamitől megijedhetett a Csepelen megbukott országgyűlési képviselő, mert a cikk megjelenése után elérte, hogy törvényjavaslatáról, a lehető legsürgősebben döntsön a parlamenti fülkeforradalmi többség. Talán attól fél, hogy törvénymódosításának szokásos tárgyalása lehetőséget adna frakciótársainak is a gondolkodásra, a csepelieknek meg időt arra, hogy a minden egyeztetés nélküli javaslatára reagálhassanak? Attól fél, hogy a blogunkon megjelent írást eddig olvasók több ezres tábora tovább nő, s kiderül, hogy hatalmi törekvéseit a csepeliek döntő többsége sem támogatja? Vagy csak meg akarja mutatni, hogy ki az úr a háznál, s akár tetszik, akar nem, az lesz, amit ő akar. Szerintünk egyértelmű: Németh urat nem érdekli a csepeliek, a Csepeli Munkásotthon Alapítvány dolgozóinak, kuratóriumának, véleménye. Igaz, eddig sem érdekelte, kísérletet sem tett arra, hogy az itthon és külföldön is elismert közművelődési intézmény vezetőivel, munkatársaival megbeszélje javaslatait. 

Igen. Ezért van veszélyben a Csepeli Munkásotthon! Mi nem tehetünk mást, olvasóinkhoz fordulunk a kérdéssel: mi a véleményük Németh Szilárdnak, a csepeliek és az érintettek megkérdezése nélküli lépéséről, a csepelieket 95 éve eredményesen szolgáló Csepeli Munkásotthon jövőjét érintő Németh Szilárd-féle törvényjavaslatról?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr967541754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása