CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem adja vissza a lakást a polgármester

2015. június 15. 02:27 - csú

nem_adja_vissza.PNGNem tervezi, hogy visszaadja önkormányzati bérlakását a jászberényi fideszes polgármester. Mindössze ennyit válaszolt az ellenzéki képviselők kérdésére a közgyűlésen. Szabó Tamás a maga által kiírt pályázaton nyert egy háromgyerekes családdal szemben. Azért, mert egy hónappal több kauciót ígért. Az alulmaradt családapa azt mondta, szerinte sehogyan sem lett volna esélyük nyerni a polgármesterrel szemben

Az RTL Híradó ripoirtja ITT LÁTHATÓ

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr227535730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2015.06.16. 08:50:39

Lebukott Szentecky János!
Önkormányzati bérlakásban él-mert nagyobb kauciót rakott le.Ez piaci alapú.
A bíróság előtt olyan ügyek vannak folyamatban amelyeknél nem piaci,hanem szociális alapú -így a ténylegesen a szegényektől vette el, és vásárolta meg többek között a rendőrkapitány.
És van képük egy ilyen cikket "rosszallóan" leközölni Csepelen. Szerintem az RTL kijöhetne Csepelre is-én leporolnám az akkori pályázat aktáját.
süti beállítások módosítása