CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Példátlan fideszes pofátlanság Csepelen egy orvossal

2015. június 26. 10:10 - csú

bicska-nyilas_1.PNGTegnap képviselő-testületi ülés volt Csepelen. Az egyébként is morális és szakma-politikai szempontból a bányászbéka ülepénél lévő színvonalat sikerült alul múlni! A gátlástalan Fidesz frakció az emberi megalázásban sosem látott mélységekbe süllyedt. Becsületben és a gyógyításban életének javát már eltöltött orvosnak, dr. Kicsi Jenőnek a háziorvosi praxis előszerződését tették hasztalanná a többségben lévők azzal, hogy nem szavazták meg a doktornak az önkormányzattal kötendő „feladat-ellátási szerződéskötésének” lehetőségét.

Ilyen Csepelen még soha nem történt! Különösen érthetetlen ez a döntés akkor, - amikor a háziorvosoknál, az országunkban kialakult orvos kivándorlás miatt- jelentős az orvos hiány. Érthetetlen, hogy egy Csepelen hosszú évek óta gyakorlattal rendelkező és az ÁNTSZ helyi vezetőjeként ismeretet és gyakorlatot szerző orvost miért aláztak porig a fideszesek a döntésükkel akkor, amikor Kicsi doktor már előszerződést kötött dr. Dobos praxisának átvételére. A jogi szempontból is ezer sebből vérző döntés mást nem szolgálhatott, mint Kicsi doktor megalázását, és a csepeliek megleckéztetését. A Fidesz bosszújának csak egyetlen oka lehetett: az, hogy

dr. Kicsi Jenő az előző vezetés alatt jól együttműködött az akkori kerületi vezetéssel. A járványok megjelenését megakadályozta, az országos, és a helyi politikai és egészségügyi szervekkel kitűnően együttműködött, és az egyik iskolában kialakult gócot azonnal hatékonyan lokalizálta.

A döntés okait elemezve az a látszat, mintha most ezt bosszulnák meg a hataloméhes, agresszív és a helyi viszonyokat még most sem ismerő, viszont a bosszúállásban és a megtorlásban élenjáró kerületi vezetők. Kicsi Jenő doktor úr elutasításával Csepel sokat vesztett! Orvos-szakmailag különösen! Mégsem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy Csepel neve egyre erősebben összefonódik a diktatúra kegyetlen módszereivel. Most már nem érték itt az ember, a hozzáértés, még ha orvos sem. Nem számít a lakosság ellátása, csak az a fontos, hogy a csókosoknak meg a haveroknak pénzes helyük legyen, mennél kényelmesebb kocsikban pöffeszkedhessenek, és mennél drágább italokat ihassanak –közpénzen! Az általuk kiszemelt embert pedig kényük-kedvük szerint megalázhassák, tönkretehessék.

Nem egyedül ilyen gonoszak ám a Fideszes csepeli politikusok! Vannak nekik a szakmában igen csak gyengén jegyzett szervienseik, akik mint ördög a tömjénfüsttől úgy félnek egy-egy igazi szakember megjelenésétől. Két kézzel görcsösen szorítják degeszre dugott pénzes borítékukat, és vezetői székük karfáját. Minden hozzáértőben potenciális ellenséget látnak. Nincs bennük sem empátia, sem szolidaritás! Csak a mérhetetlen gyűlölet és becsvágy! Erre megy rá a Csepel, benne az egészségügy, erre megy rá sok emberélet! De Csepelen ez nem számít! Csak az számít, hogy „minden a Fidesz, csak is a Fidesz!” Hát, ha ez kellet, itt van. Tessenek parancsolni! 2015. június 26. HGy

Forrás: Horváth Gyula facebook-oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr437574356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása