CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vigyázat! Hazug kérdéssel zaklatja a csepelieket a fideszes városvezetés!

2015. július 02. 11:51 - csú

keruletvezetok_2014-tol_1.PNGOlvasóinktól kapott tájékoztatás szerint a Csepeli Munkásotthon jövőjével kapcsolatos hazug kérdéssel zaklatja a csepelieket  a fideszes városvezetés!

A telefonban - bemutatkozás nélkül - egy női hang közli, hogy a csepeli önkormányzat megbízásából telefonál. Felteszi a kérdést, amelynek lényege: "Egyetért-e ön azzal, hogy a Csepeli Munkásotthon ismét köztulajdonba kerüljön? Ha egyetért, akkor nyomja meg az 1-es gombot, ha nem, akkor nyomja meg a 2-es gombot"

Ennyi. Nagyon demokratikusnak látszik a kezdeményezés, csak az a bökkenő - közölte olvasónk, - hogy hazug a kérdés. A Csepeli Munkásotthon  fennállásának 95 éve alatt soha nem volt Csepel önkormányzatának tulajdonban, bár az 1945 előtti (vagyis a 2. világháború előtti, vagyis a felszabadulás előtti) Csepel községi vezetése is többféle trükkel próbálta megszerezni a Munkásotthont, bekebelezni, rátenni a kezét a vasasok,  az itt élő munkások által létrehozott értékre, hogy megszüntesse az önszerveződést, a baloldali emberek művelődését.  Újra és újra kudarcot valloottak. Az is tény, hogy

a 2010. óta regnáló önkormányzatnak most is van képviselője a Munkásotthont működtető kuratóriumban, s hogy a rendszerváltáskor, 1990-ben  hatalomra került akkori fideszes (Hajdú Béla polgármester) önkormányzati vezetés együttműködési megállapodást kötött a Munkásotthonnal. Így jött létre például a befogadó színház az intézményben...

00-1a-_eltorzult_254.pngA csepeli önkormányzat fideszes városvezetése folytatja, amit az óvodák egyesítésével kapcsolatban elkezdett: hazudik, trükkök sorozatát mutatja be, és  nem veszi figyelembe a csepeliek, illetve a kiszemelt intézményben - korábban a csepeli óvodákban, most a Csepeli Munkásotthonban - dolgozók véleményét, sőt azzal teljesen ellentétes döntést hoz. Most is csak Németh (Rezsikommandós) Szilárd aljas bosszújának eszközeként szolgál Borbély Lénárd fideszes polgármester - állandó tettestársaival és a most napvilágra került hazug kérdéseivel együtt.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr407590302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása