CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Gumicsontok

2015. augusztus 18. 05:29 - csú

gumicsontokhoz.PNGA kommunikációs mancsaft  újabb trükköt vetett be, hogy megvezesse a magyar népet. Az ügyeletes gumicsont a babakocsik utaztatási tilalma a metrón és a mindennapos énekóra bevezetésének terve.

Mindkettő a legaktívabb társadalmi rétegeknél húsbavágó. Igen, éppen ezen van a hangsúly: a legaktívabb társadalmi rétegen!

A kommunikációs Fidesz mancsaft ugyanis nem azt nézi, nem attól várja a legnagyobb hasznot, hogy a legkedvezőbb hírekkel kápráztassa el a nagyérdeműt, hanem azt figyeli, hogy mennél stabilabban kezében tarthassa azokat az embereket, akikre akkor „amikor mozdulni kell” számíthasson. Mozdulni meg –úgy véli - a választásoknál kell.

Tehát ezek a politikai értelemben felszínes badarságok, a hatalmi konstellációban az állampolgárok manipulálásának eszközei. Tehát közel sincs az igazsághoz az, aki úgy véli, hogy elfuserált baromságok, és Fideszes baklövések tudatlanságával állunk szemben. Az emberek megnyerésének, a figyelmük uralásának folyamatát látjuk.

A Gábor Zsazsa effektus továbbfejlesztett és tudatosított, a magyar viszonyokra és néplélekre honosított változata jelenik meg ezekben a hírekben. Mert itt most tényleg nem az számít, hogy az emberek hogyan vélekednek a hülye rendeleteikről, hanem

arról van szó, hogy csak rájuk figyeljenek, csak ők uralhassák a közbeszédet és tematizálhassák a közéletet.

Ehhez tudják: elsőnek kell lenni, és nem ésszerűnek!

Meg van még egy feltétele: az ellenfeleknek politikai farkasvakságban kell szenvedni! Úgy látszik, hogy megint minden összejött a Fidesznek. Ez utóbbi is.

Az ellenzéke ugyanis beállt a sorba, és leköveti ennek az elkorcsosult agytrösztnek a kívánságait. Nincs, vagy kevés a kezdeményezésünk, a programjainkon alapuló elképzelésünk. Ezen mielőbb szükséges változtatni, és önuralmat gyakorolva megváltoztatni azt a helyzetet, hogy a Fidesz által bedobott gagyi gumicsontokra való rávetődés jellemezze kommunikációs tevékenységünket.

Saját arculatot, saját elképzelést, saját cselekedeteket, rendezvényeket kell kommunikálnia a győzni akaró baloldalnak. Ahhoz, hogy meggyőzhessük az emberek többségét igazunkról, annak tervszerű megismertetésére kell a hangsúlyt fektetni. Nem hagyhatjuk, hogy a bugyutaságok elvonják a figyelmet, tompítsák a mondanivaló élét, mert hitelességünk és rátermettségünk bemutatása a tét, ameddig a legfontosabb közös tényező kimerülni látszik az „Orbán takarodj” jelszavában nem igen lehet számítani áttörő sikerre.

Pedig ezen a területen is minél hamarabb át kéne törni!

Azt az értékrendet pedig mielőbb ki kéne törölni minden balliberális pártvezető, vagy kommunikátor agyából, hogy eredményt hozhat bárkinek magának, vagy szervezetének az, ha a másik hasonszőrű előtt ő kap jobb fogást a gumicsonton.

Forrás: Horváth Gyula weboldala (www,hgyula.hu) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr567699950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása