CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

CSEPELI HIÁNYCIKK! MI HIÁNYZIK A KÉPEKRŐL?

2015. augusztus 21. 05:47 - csú

ovodapedagogusoknak_szamitogep-1.PNGÖrömteljes esemény színhelye volt Csepelen az Aprajafalva óvoda. Igaz, a fideszes városvezetés által meghonosított újkeletű szokásoknak megfelelően előzetesen titokban tartották, de az öröm utólag is öröm.  Az óvodák számítógépeket és tartozékokat kaptak, A hivatalos szócső, a csepel.hu  így kezdte beszámolóját: "Ünnepélyes keretek között nyújtotta át Morovik Attila alpolgármester a csepeli óvodáknak azokat az új informatikai eszközöket, melyekre a szervezeti átalakítások kapcsán tett ígéretet az önkormányzat." A továbbiakban az óvodaegyesítés csodálatosságáról és arról olvashatunk, hogy " A szervezeti átalakítás befejezésével az önkormányzat célja az, hogy az óvodákban ténylegesen pedagógiai munka folyjék..." Durr egy pofon a korábbi és jelnlegi óvodapedagógusoknak, akik ezek szerint nem folytattak tényleges pedagógiai munkát? 

Spongyát rá, mert fotó is készült a jeles eseményről. Ott van a hatalom birtokosainak képviselője, Morovik Attila alpolgármester és ott látható már Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Egyesített Óvoda néhány hete funkcionáló intézményvezetője is.

ovodapedagogusoknak_szamitogep-2.PNGÉs igen, ott vannak az óvodapedagógusok is. A képeket szemlélő csepelieknek mégis hiányérzete támad, mert VALAMI HIÁNYZIK A KÉPEKRŐL. A választ rejtvényként is feladhatnánk olvasóinknak, de mi eláruljuk a feleletet.

A mosoly, az öröm hiányzik a két kincstári fotóról. A díszvendégek és a kivezényelt közönség arcáról is a boldogítónak hirdetett esemény természetes kísérője, a mosoly hiányzik, de nagyon. Helyette a feszültség érzékelhető az arcokon. A vezetőkén és vezetettekén is.

Ott a kérdés: Mi lesz ősztől a sok évtizedes munka lebecsülésén, becsmérlésén, a kincstári események szervezésén és az óvónők kivezénylésén túl?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr457708326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása