CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Menekültválság percről percre

2015. szeptember 05. 11:23 - csú

migransok_a_buszoknal.PNGNem indul több, az illegális bevándorlókat az osztrák határra szállító autóbusz a Keleti pályaudvarról, mondta Kovács Zoltán. Vámosszabadiból kétszázan indultak meg gyalog Bécs felé.

A tegnapi eseményekről itt olvashat.

A migránskrízisről szóló összes cikkünket itt gyűjtjük.

Részletek:

10:17 Több ezer Magyarországról indult menedékkérőre számítanak a német rendőrök

Több ezer Magyarországról indult menedékkérő érkezhet szombaton a bajor-osztrák határra a határőrizetért is felelős német szövetségi rendőrség szerint. Ezért minden mozgósítható erőt és tartalékot oda irányítanak. (MTI)

09:56 Debrecenből több százan indultak útnak vonattal

Több száz migráns indult útnak szombat hajnalban vonattal a debreceni nyílt befogadó állomásról. A csomagokkal felszerelkezett emberek hajnal óta folyamatosan hagyják el a befogadó állomást. A migránsok feltehetően Budapest érintésével próbálnak nyugat felé haladni. (MTI)

09:37 MÁV: újraindult a nemzetközi forgalom a Keletinél

Újraindult a nemzetközi vonatforgalom a Keleti pályaudvaron szombat reggel 9 órakor, de még számítani lehet kisebb fennakadásokra. (MTI)

09:32 4500 embert szállítottak el az éjjel az osztrák határhoz

Mintegy 4500 migránst szállítottak el az éjjel az osztrák határhoz buszokkal - jelentette be Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. (MTI)

08:57 Hét kilométeres a torlódás az M1-es autópályán

Hét kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél szombat reggel háromnegyed kilencre, miután az osztrák oldalon csak a Magyarország felől érkező migránsokat engedik át. Az úton lévőknek érdemes legkésőbb Győrnél letérni a sztrádáról és Sopronban, vagy Kópházán átlépni a határt. (MTI)

Forrás: nol.hu 

Fotó: index.hu

További információk a magyarországi menekültválságról ITT és ITT

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr367762150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása