CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nyalka CÖF-verbunk

2015. szeptember 13. 03:05 - csú

bencsi-nemeth_duo.PNGItt még kézben tudták tartani...

Regimentet – tehát nem csapatot, társaságot, noch dazu békemenetet – szervez a CÖF. Nem is tud mást, hiszen hangadói, és követői igen fogékonyak a militáns szavakra, sőt félek, a tettekre is. Hiszen a Vezénylő Tábornok állandó jelző is ennek jegyében született. Keresztapja az a Bencsik András, aki a „Nem leszünk gyarmat!” feliratú molinót az „r” betűnél szokta szorongatni a békemeneten.

Regiment alakul tehát, mely arra hivatott, hogy pótolja a Hende Csaba távoztával támadt hatalmas határzárási űrt.

A Polgár Portál című közlöny hírré tette ugyanis: a CÖF önkéntes kerítésépítőket keres. Csizmadia László, sokra vágyó vezetőjük elmondta, egyelőre a tagságtól szeretnék megtudni,

milyen segítséget adnának ehhez. „Szeretnénk látni, hogy hányan csatlakoznának. De a szervezés még nagyon embrió formában van, természetesen előtte egyeztetnünk kell a rendőrséggel és a honvédséggel. A lebonyolítást adományokból kívánjuk megvalósítani” - mondta Csizmadia. (Pénzt küldjetek!)

Várják magyar állampolgárok (ez fontos: nehogy már lengyel barátaik is jöjjenek, akik persze már egy talicska majomért sem jönnének) jelentkezését, akik szívesen adják egy napi munkájukat a kerítés felépítéséhez. Az önkéntesek szállítására és étkezésére pedig ismét csak pénzt – mi mást? -, valamint pénzt, és még egy kis pénzt várnak.

Mint írják, országunk és egyben Európa zöldhatárának megvédése, figyelemmel keresztyén kultúránkra is, erkölcsi és hazafias kötelességünk.

Vehetjük ezt Kétkezi Honvédelemnek is, bár, ha nagy svunggal elhalt másik marhaságot, a két éve kikiáltott „Szellemi Honvédelem” mozgalmát tekintjük, sok bizakodásra nem lehet okuk.

Én leszek az első, aki megköveti őket, ha téved, de ebből sem lesz semmi épkézláb. Mitől-kitől is lenne?

Például arra is vigyázni kell, hogy a múltkori sümegi békemeneten felvonult CÖF-ös Rolls Royce, meg a fekete kabriók hajlamosak elakadni az ásotthalmi homokban. Igaz, azt sem gondolom, hogy az azokban ült úrdámák – ha rezegnek is Csizmadia szavaira – ne a sofőrt vagy a cselédség más tagjait küldenék maguk helyet drótozni.

És még örülhetnek is, ha nem rugdosódó kamerást küld rájuk a Nemzeti Tv.

 

Veress Jenő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr367776446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása