CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Öntik a közpénzt a birkózóknak! Csak nem Németh Szilárd miatt?

2015. november 19. 05:59 - csú

penz-folyas_mozgo.gifAz október 29-i képviselő-testület néhány napirendjéről ad tájékoztatást a legutóbbi Csepeli Hírmondó. A városvezetés szócsövében megjelent cikk szerzője a képviselő-testület 25 napirendjéből mindössze ötről közölt némi morzsát. Kihagyta a tájékoztatásból, hogy Hudák János ellenzéki képviselő két napirendi javaslatát a fideszes többség nem engedte megtárgyalni, levették a napirendről. Nem tartotta fontosnak, hogy a csepeliek megismerhessék például

> a szociális rászorultság alapján megállapítható pénzbeli és természetbeni ellátásokról szóló rendeletmódosítást;

> a Csepeli Birkózó Club támogatására jóváhagyott 12 millió forintos támogatást. A klubnak márciusban már jóváhagytak 5,4 milliós támogatást. Öntik tehát a pénzt a birkózóknak! Vajon miért? Csak nem Németh Szilárd kérésére?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr968087326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása