CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Illegális bevándorlás Csepelen? Ma erről lesz szó a közmeghallgatáson

2015. november 27. 05:59 - csú

A XXI. kerületi városvezetők hivatalos hírportálja, a csepel.hu a következőkről értesítette a csepelieket, idézzük:

kerdojeles-1.jpg"Közmeghallgatás november 27-én

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a 2015. évben esedékes KÖZMEGHALLGATÁSÁRA, melynek témája az illegális bevándorlás lesz.

  • Időpont: 2015. november 27. (péntek) 17 óra
  • Helyszín: Királyerdei Művelődési Ház színházterme (1213 Budapest, Szent István út 230.)

Tisztelettel várjuk Önöket!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata"

Mi már most feltesszük a kérdésünket: tessék mondani, az évek, sőt évtizedek óta   legálisan (törvényesen) Csepelen élők kérdéseiről, javaslatairól, véleményéről hol tartanak közmeghallgatást? 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr818117450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László Fogarasi 2015.11.28. 11:52:19

Hát én elmentem erre a rendezvényre, hogy személyesen feltegyem ezt a kérdést. Azaz, hogy valódi közmeghallgatásról van-e szó, vagy a Fidesz közelben lakó listás képviselőjének menekültügyi haknijáról? Kiderült, hogy kettő az egyben. A polgármester a bevezető önfényezés után rögtön átadta a szószéket N. Szilárdnak, hogy ne lehessen közbeszólni, megkérdezni az alkalom műfaját.50 perc múlva mentem vissza a terembe, Szilárd akkor hagyta abba a pánikkeltést. No ez után lehetett kérdezni. Többek között megkérdeztem, hogy miért fizeti a polgármesteri hivatal a csepeli Fidesz iroda szőnyegbérlését, tisztíttatást, miért fizeti a fideszes önkormányzati képviselők NET-TV díját, illetve miért ferdít, csúsztat az önkormányzat újságja. Például arról, hogy Szabó Szabolcs 10 000 bevándorlót telepítene Csepelre. Elmondtam, hogy az Együtt 10 ezres javaslata azt jelentené, hogy ebből 70 fő jutna a kerületbe. Meg arról, hogy Hudák János cége "75 milliót fialt" 2014-ben.Nyilván ők is tudják, hogy egy cég árbevétele(forgalma) nem azonos a nyereségével, de miért ne hazudjanak. Mindössze egy kérdésemre kaptam-homályos- választ: a Szent István út 170-es iskola elhanyagolt állapota ügyében. De ez a válasz semmiben nem különbözött a korábbi polgármester (N.SZ.) 5 évvel ezelőtti válaszától. Azóta sem történt semmi. Szerintetek ezek után fog?

csú 2015.11.29. 11:52:36

@László Fogarasi: Köszönjük az érzékletes tudósítást, hamarosan az egészet közzétesszük. A záró kérdésre a határozott válaszunk: IGEN - lesz változás, ha mind többen hajlandók úgy figyleni a csepeli közéletre, miként azt Fogarasi László teszi.
süti beállítások módosítása