CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bástya elvtárs félni akar?

2015. november 28. 05:25 - csú

orban_duhos-2.pngÚjsághír: Kizárásos alapon csak Orbán Viktor életére törhettek volna azok a személyek, akiket a Terrorelhárítási Központ emberei kapcsoltak le a hét végén, s amely akciókról kedden számolt be a TEK főigazgatója, Hajdu János. A belügyminiszter pénteken rendhagyó sajtótájkoztatón védte meg a TEK-et, amelynek elhamarkodott kommunikációját éles bírálat érte az ellenzék részéről. További részletek ITT OLVASHATÓK

Hírmagyarázat, vélemény: Kiadtuk a jelszót, hogy legyen magyar terrorista, és lett magyar terrorista! Nemá’, hogy Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni!

Mert igen, itt a védett vezetők testi épségét fenyegető bűnbandát derítettek fel – ha jól értem Hajdu tábornokot. Mert ő, és a főnöke azt szeretné, hogy így értsem.

Cége pedig valójában nem több, mint egy jól felpumpált felszámoló egység, amit azelőtt kommandóként ismertünk. (Plusz extra testőrség Orbánnak.)

Szóval lőni, robbantani akartak ezek az emberek, sőt bombagyárat is csináltak. (Mint Clodó – akinél Pintér Sándor állítólag nem vacsorázott, de legalábbis szándékosan nem…)

Mindez akkora összeesküvés, hogy négy elfogott ember közül maga az ügyészség is csak egy letartóztatását indítványozta, de azt is hiába. A dzsihád, a migráció meg szóba sem került.

Amikor már Polt Péter is csak megborzolja Hajdu tüsi haját, hogy jól van öcsi, de

azért máskor ügyesebben… Nos, akkor – félek – nem beszélhetünk többről, mint politikai hasbaakasztásról.

bastya_elvtars.PNGTeljesíteni akartak a legények, de megint passzét szúrtak. Mondjuk így: kevesebb több lett volna. És nem lenne butaság, ha ebben igazat is mondanának. Például így: 

Veress Jenő (Népszava)

Fotó- és videószerkesztés: Csepeliek Újsága (CSÚ) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr228115268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása