CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bunkóbb a bunkónál

2016. január 31. 03:42 - csú

sorkatonasag-1.PNGNem, és nem! Nem lesz sorkatonai szolgálat - csikorgatta meg fogait a miniszterelnök. Akkor sem lesz, ha Kövér László már az egész Európai Unióra is kiterjesztené a kényszersorozást.

Pedig – és ezt Kende Péter írta meg – az egyetlen működő szervezet, mit Orbán életében látott, a honvédség volt. Gyűlölte is a besorozás megszüntetését, de nyíltan félt kiállni a fenntartásáért. Jó, volt abban elhárítás, besúgás, is, de ezt hagyjuk, nem vagyunk mi Simicskák.

Kövér pajtás most a vágyott sorozásban toporzékolja ki magát a sok szívás miatt, amit „egyemistaként” el kellett tűrnie. A főnök meg nesze, lealázza.

E ciklus ugyanis az alázásé. Egyetlen bakancstárs sem fogja megúszni, mert Orbán bosszúvágya lankadatlan. Előbb vágja pofán a legkedvesebb barátját, mint legádázabb ellenségét.

Kövér maflán csak Auschwitznak írja le katonáskodását – igaz 1990-ben. Ha most a sorozás mellett kardoskodik, vajon mi vágy fűtheti? Új lágerekbe koncentrálná a rebellis magyar ifjúságot?

Kövér mondta ezt is: a hadseregben „a bunkók még bunkóbbak lesznek, a másik fölött uralkodni vágyók megtalálják a maguk terepét. A kisszerűség, az aljasság, hogy azok érvényesülnek, akik gerinctelenek vagy teljesen gátlástalanok...” Ezt Kövér 25 éve nyilatkozta. És ő volt katona, nyilván tudja kifélékről is beszélt.

Forrás: Veress Jenő (Népszava)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr718284318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása