CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kövér a nagypapák elnöke lesz?

2016. február 01. 02:10 - csú

kover_laszlo.PNGA házelnök a szolnoki tévében lépett fel – s hozta a szokásos színvonalat. De sajna úgy tűnik, az unokás beszéd totál paranoiássá tette szegényt. Hogy lesz így elnök belőle?

Kövér László  a Szolnok Televízió Fórum című műsorában sok egyéb mellett megismételte viharos utóéletű kijelentését, hogy tudniillik, azt szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás legmagasabb rendű formáját abban éreznék, ha unokákat szülhetnének nekünk.

Csakhogy most valamiféle magyarázatot is próbált mindehhez kerekíteni. „Ez egyfajta kívánság, a népességcsökkenés megállítása nem lehetséges csak gazdasági, kormányzati, politikai eszközökkel, a gondolkodásmódot is meg kell változtatni. Miközben Magyarország népessége fogy, a világé növekszik, és lesznek jelentkezők, akik szívesen berendeznék a maguk új hazáját itt, a Kárpát-medencében, a mi helyünkön” – mondta az MTI tudósítása szerint.

Értjük mi, hogy Kövér doktor – újsütetű államfői ambícióitól űzve – szabadulna már

nagyon kongresszusi beszédének e tényleg kínosra sikeredett passzusától, hisz ezt szolgálja az egész karácsony óta tartó vesszőfutása a médiában, de bizonyára jobban tette volna, ha csendben marad. Mert így csak mélyebbre ássa magát.

Ha ugyanis Orbán Viktor úgy akarja, államfő lesz belőle, ha meg nem akarja, akkor nem. S istenem, láttunk már ilyet: Schmitt az emberek elnöke volt, Áder most a globális felmelegedés elnöke. Kövér majd a nagypapák elnöke lesz. (Villámnarancs)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr18300582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása