CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

B O S S Z Ú

2016. február 21. 05:47 - csú

kover_laszlo_rosszkedvu_1.PNGKövér László – aki nem holmi alapszervezeti Fidesz-titkár valamelyik kisvárosban, hanem az Országgyűlés elnöke, közjogi méltóság – simán megfenyegette Salgótarjánt. A városban megjelenve közölte: a salgótarjániaknak, ha élhető jövőt szeretnének gyermekeik és unokáik számára, nem szabad hibát elkövetniük az időközi polgármester-választáson.

A hiba a házelnök szerint abban testesülne meg, ha véletlenségből nem fideszest választanának az elhunyt baloldali polgármester utódjául. Elvégre a Fidesz–KDNP pártszövetség jó ideje epekedve várja, hogy végre értelmes párbeszéd kezdődjön a polgármester és a kormányzat között.

A salgótarjániak nyilván emlékeznek az „elmúlt nyolc évre": a két ciklusra, amikor fideszes volt a polgármester. Emlékezhetnek arra is, hogy Orbán Viktor 2014-re teljes foglalkoztatottságot ígért a városnak. Kövér szavaiból arra következtetünk, hogy a Fidesz emlegetése nem vált ki kellemes asszociációkat a salgótarjániakban. Különben miért is fenyegetőzne, mint a kocsmáros, akinek nem akarják kifizetni a megbuggyant borát.

A házelnök verbális asztalborogatása túlmutat egy helyi választás tétjén. Tanúsítja, hogy a kormányfejekben milyen gondolatok forognak, amikor párbeszédről, tárgyalásról meg a folytonos konzultációkról prédikálnak. Sajnos már fogalmuk sincs arról, hogy mi az általuk használt szavak eredeti jelentése.

Aki netán azt hinné, hogy Kövér kiszólása egyedi eset, olvassa el cikkünket a harmadik oldalon. A Klik vizsgálatot indított a Miskolcon tüntető gimnáziumigazgató ellen. (nol)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr258402528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása