CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szájzárat rendelt el Borbély úr a csepeli HÉV megszüntetése miatt?

2016. február 21. 10:20 - csú

borbely_kerdojellel-777.pngHa Borbély Lénárdon, Csepel polgármesterén múlik, ‑ márpedig rajta múlik ‑  akkor a csepeli önkormányzati képviselők egy szót sem szólhatnak a csepelieket  leginkább foglalkoztató, felzaklató problématömegről, a csepeli HÉV megszüntetéséről, jövőjéről a képviselő-testület február 25-i, csütörtökön délután öt órakor kezdődő ülésén.

A Borbély úr által közreadott meghívóban, a napirend-tervezetben egy árva szó nem sok, de annyi sincs a hetek óta zajló vitáról. Csepel polgármestere – az által kibocsátott jelek szerint – tudomást sem akar venni a csepeliek kérdéseiről, tiltakozási akcióiról, a fórumokon elhangzott szakmai javaslatokról.

Blogunk is beszámolt arról, hogy Hudák János ellenzéki (PM-es) önkormányzati képviselő február 16-án előterjesztést nyújtott be február 25-re a HÉV jövőjét érintő kérdések tisztázása érdekében a polgármesterhez. Borbély Lénárd egyelőre tudomást sem akar venni róla. Gyáva, sunyi módon még ahhoz sincs bátorsága, hogy kiírja, miért utasítja el Hudák János indítványát, vagy miért nem ment el a február 11-i Helyiérdekű Vitára a Csepeli Munkásotthonba.

Borbély úr Hallgat.

Borbély úr csak akkor szeret beszélni a HÉV-ről (és még mennyi minden másról?), ha nem kell a nyílt színen vitázni ellenzékkel, szakmai érvelőkkel, csepeliekkel. Őket kikerülve aztán kinyitja a száját, csak legyen elég kamera és mikrofon a közelben. Olyankor kétféle típusnak vezeti elő monológját: boldognak és boldogtalannak. Csepelen csütörtökön csütörtököt mond ez a taktika?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr428407942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása