CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: Szabad sajtót és sokszínű nyilvánosságot!

2016. március 24. 06:00 - csú

szabo_szabolcs-jo-parlamenti_kep-777.pngTörvénymódosítást nyújtottam be, hogy az önkormányzatok által kiadott újságokon is számon lehessen kérni a kiegyensúlyozott tájékoztatást. Jelenleg ugyanis azt csinálnak, amit akarnak. Van ahol kellő önfegyelemmel jó lapot csinálnak, máshol nem így van. Csepelen például a Magyar Demokrata helyi mutációját sikerült előállítani, ugyanazzal a stílussal és ugyanazzal a mondanivalóval. Sima pártszócsövet csináltak a százmillió forintnyi közpénzből kiadott lapból. Ezen kell változtatni!

 

Itt a törvénymódosító szövege:
http://www.parlament.hu/irom40/09734/09734.pdf

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr418518568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.03.24. 21:41:36

Szégyenletes hogy a Fidesz ugyanazt csinálja, amit az MSZP-nél kifogásolt, nevezetesen hogy közpénzből pártpropaganda helyi újságot állít elő!

Azt se hiszi el senki, hogy a Csepel.infót egy kis baráti társaság tartja fenn, a pártatlan tájékoztatás jegyében! Persze valószínű hogy az éves szerverbérletet maguk fizetik, de a fideszes szerkesztők búsásan meg vannak fizetve akár képviselőként/tanácsnokként, akár kommunikációért felelős alpolgármesterként!

Március 15-ét, a Szabad Sajtó Napját a cenzúra jegyében ünnepelték, majdnem mindenkit kitiltottak már a hozzászólások írásától! A NÉP hallgat, mert nincs más joga!
süti beállítások módosítása