CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Éneklő magyarok találkozója lesz tavasszal a Csepeli Munkásotthonban

2016. március 26. 02:17 - csú

korus.PNGJelentkezni csütörtökig, március 31-ig lehet!

 KÓRUSOK FIGYELEM!
Felhívás!!!
II. "Éneklő Magyarok" Országos Kórustalálkozó Budapest/Csepel

Minden énekelni szerető kórust sok szeretettel hívunk és várunk a második alkalommal megrendezésre kerülő „Éneklő Magyarok” csepeli kórustalálkozójára. Helye: Csepeli Munkásotthon Kulturális Központ színházterme (1215 Budapest, Árpád utca 1.) Időpontja: 2016. május 28. szombat 14 óra. 

Részletek:

A 2015-ben Csepelen első alkalommal megrendezett, magyar kórusmozgalom sokszínűségét bemutató találkozónkat hagyományteremtő céllal hoztuk létre, amely teret biztosít a kórusmozgalmon belül minden korosztály és kategória (gyermek, férfi, női, vegyes kórus) számára. Nincs ez másképp idén sem. Legfőbb célunk, hogy ismét teret adjunk egy jó hangulatú találkozónak, ahol az együtt éneklés öröme, a zene szeretete járja át a résztvevőket.

Az elhangzó kórusműveket háromtagú szakmai zsűri értékeli a találkozón.

A rendezvényen maximum 14 kórus számára tudunk fellépési lehetőséget biztosítani, ezért a találkozón való részvétel jelentkezési sorrendben történik! A kórusok részvételi szándékát 2016. március 31-ig kell bejelenteni a jelentkezési lapokat visszaküldve a következő email címre: bodo.jozsef@csmoa.hu

A jelentkezési lap ugyanezen az emailcímen igényelhető!
A találkozón regisztrációs díj nincs!

A fellépők számára egyszeri meleg étkezést, öltöző használatot biztosítunk. A résztvevő kórusoknak az utazási költségükről maguknak kell gondoskodni.

Rendezvényünk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Forrás: Csepeli Munkásotthon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr528523150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása