CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Figyelmeztető tüntetés lesz ma délután hatkor a Markó utcában

2016. április 28. 03:12 - csú

polt_peter_elleni_tuntetes-2016-04-28.PNGA Quaestor nevű, egykor befektetési tanácsadónak álcázott fideszes bűnbanda 150 000 000 000 forinttal rövidítette meg a magyar embereket. Ez a pénz nincs meg, ezt a pénzt ellopták a fideszes tolvajok és segítőik. A Quaestor-ügy a Fidesz Kulcsár-ügye, a valaha volt legnagyobb brókerbotrány Magyarországon, amelyben a szálak Szijjártó Péteren keresztül Orbán Viktorig érnek!

Most minden Polt Péteren múlik. A bíróság ugyanis

hiánypótlásra kötelezte az ügyészséget, mivel a Quaestor-vádirat hiányos. Véletlenül? Ha Polt Péter nem teljesíti a hiánypótlást, a bíróság a Quaestor-ügy büntetőeljárását május 31-e után megszünteti. Ezt nem hagyhatjuk!

Neveket akarunk hallani, a felelősök nevét, azt akarjuk, hogy akik átverték és meglopták a magyar embereket, fizessék meg a tartozásukat, álljanak független bíróság elé és kapják meg méltó büntetésüket!

Azon a legfőbb ügyészen múlik most minden, aki eddig ahelyett, hogy a bűnt üldözte volna, a fideszes bűnözőket igyekezett megvédeni, ezzel pedig kiérdemelte, hogy bűnsegédnek nevezzük. Most azonban itt a lehetőség, hogy bebizonyítsa: mégsem bűnsegéd! Odamegyünk hát az ablaka alá, hogy együtt kiáltsuk: MEG NE PRÓBÁLD, POLT PÉTER!

Beszédet mond: Pápa Levente, az Együtt alelnöke!

Részletk ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr758665990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása