CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Meddig piálnak még a csepeli SZTK és a gyerekek előtt?

2016. április 30. 05:59 - csú

borbely_kerdojellel-777.pngCsepeli weblap, a 21.kerület.ittlakunk.hu tette közzé azt az olvasói levelet, amelyet most mi is közlünk, bízva abban, hogy a csepeli önkormányzat vezetői előbb, utóbb csak felkapják a fejüket és a telefont, és intézkednek. Azért választották meg őket, azért kapják a fizetésüket, hogy az ilyen és hasonló zaklatásokat, botrányos jeleneteket megszüntessék:

"Kedves Mindenki! Egy költői kérdésem lenne. Hogy van az, hogy Csepelen a Görgey A. téren az SZTK környékén, a játszótér körül is folyamatosan az italozó, szemetelő, részegeket kell nézzük, hallgassuk?

Arról nem is beszélve, hogy ugyanitt végzik az egészségügyi szükségleteiket is. Akiknek ha szól az ember, hogy ne maga alá dobja a szemetet, hanem a kb. 3m-re lévő kukába, még igencsak fel vannak háborodva. Ha jól tudom, nem lehet közterületen alkoholt fogyasztani (és a többit sem),de őket senki nem kéri számon. Elsősorban a környéken élő gyermekek miatt problémás ez, hiszen most, amikor már jobb idő van, több időt töltünk a szabadban. Nagyon szép és jó (de tényleg), hogy a köztereket felújítják, szépítik. Talán erre a problémára is jobban oda lehetne figyelni, hiszen így gyorsan "lelakják" a szépen felújított köztereket."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr358671632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása