CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fegyveres férfi próbálta meg kirabolni Csepelen a Vénusz utcai postát

2016. augusztus 24. 22:23 - csú

postarablas_a_venusz_utcaban.PNGSzerda délután egy fegyveres férfipróbálta kirabolni Csepelen, a Vénusz utcai postát -  közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az MTI megkeresésére. A csillagtelepi bűnténynél senki sem sérült meg.

A közlemény szerint a férfi Csillagtelepen, a Vénusz utcában lévő postahivatal hátsó kijáratánál lőfegyverrel vagy utánzatával a kezében, hangos kiáltásokkal az ott tartózkodó két postai alkalmazott felé rohant. A két nő becsapta az ajtót védő vasrácsot, mire a férfi elhagyta a helyszínt.

A bűntett során szerencsére senki nem sérült meg és lövés sem dördült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rablás előkészülete miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - fűzték hozzá.(MTI)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5311650164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.08.25. 21:16:15

A rendőrség már rablási kisérlet miatt is nyomoz. Miért nincsenek még bilincsben azok a politikusok és haveri körük, akik folyamatosan nyúlják le a közpénz milliárdokat?

Kellene már egy olyan kormány, amely erre is utasítja őket! Remélem majd akkor is tudják a rendőrök a dolgukat, végtére ők is állampolgárok, akiknek szintén ellopják a korrupt politikusok a jövőjüket! Vajon miért nem nyer egyetlen közrendőr hozzátartozója, barátja, szomszédja sem közpénz milliárdokat? Rendőrök, eljön még a ti időtök, amikor a jelenlegi parancsolóitokat fogjátok vezetőszáron előállítani!
Örökké éljen a magyar nemzet!
süti beállítások módosítása