CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Attilák ideje Árpád földjén, Csepelen, Németh Szilárd uralkodása alatt

2016. szeptember 29. 05:59 - csú

abel_attila_es_morovik_attila-777.pngA legutóbbi csepeli képviselő-testületi ülésen, mikor az önkormányzati lakásokból való kilakoltatással fenyegettek az előterjesztők, hogy a „migránsoknak" lakhatásuk legyen, Borka Szász Tamás kénytelen volt azt mondani, hogy azzal, amit az előterjesztők hirdetnek Magyarország legbutábbjai körébe kerültek. Tamásnak nincs igaza! Nem a legbutábbak körébe kerültek, hanem a legbutábbak lettek!

Oda jutottunk, hogy Csepel minden közéleti emberének fájdalmas már az, ami Ábel Attiláról és Morovik Attiláról (képünkön) terjed. A magyar sajtó a csepeli vezetőket a legnegatívabb jelzőkkel illeti. Az emberek pedig hajlamosak az általánosításra és azt gondolják, (sokszor ki is mondják) hogy a csepeliek a legbutábbak! Lassan oda jutunk mi csepeliek, ahol a múlt század elején Gyulafirátót volt. Ha nem változtatunk, akkor

hamarosan rajtunk röhög a fél ország!

Pedig Csepel semmivel sem rosszabb és semmivel sem jobb a többi településnél. A vezetői kiválasztásánál követtek el hibákat az itteniek. Nem azért mert akiket megválasztottak, azok között ne lenne értelmes, vagy értékes emberek, hanem azért mert olyan szemléletet hagytak uralomra jutni, ahol egy ember akarnoki hatása nyomhatja rá bélyegét az egész vezetésre. Ezt az embert úgy hívják, hogy Németh Szilárd! Az ő hatását, durva agresszivitását látjuk megjelenni azoknál a nála lényegesen gyengébb egyéniségeknél, akik természetüknél fogva egyébként egészen mások lennének. Ábel Attila és Morovik Attila éppen erre példa.

Ábel Attila nem buta, és nem aljas ember! Morovik Attila nem rosszindulatú!

A tükröződésük, - ami a magyar sajtóban és ezzel a közvéleményben megjelenik - mégis ezt sugallja. Nem azért, mert a tényszerű tájékoztatások rosszak lennének, hanem azért, mert a két vitatott ember cselekedeteit, véleményalkotásait nem saját egyéniségükből, hanem Németh Szilárd felé történő megfelelésből indíttatják. Ezért érthetetlen és kiszámíthatatlan a reflexiójuk. Mindkét ember tele van feszültséggel, mert mást mond a lelkiismeretük, és mást azaz igény, amit Németh Szilárd elvár tőlük. Állandó a belső viaskodás, hogy melyik elvárásnak feleljenek meg. Ezt tetézi az anyagi és erkölcsi függőségük is, ami pénzben lakásban, kocsikban, és más juttatásokban ölt testet.

Ezek között a pólusok közötti állandó belső viaskodás emészti egyéniségüket. Ez teszi őket demagóggá, gyűlölködővé, és gyakran indokolatlanul durvává is. Ide vezethető az a gátlástalanság, amit Ábel Attila képes megtenni amikor embertársa, vetélytársa erkölcsi megsemmisítését célozza meg. Ez lehet az oka annak, hogy tanultságának, emberségének ellentmondó módon képes beletúrni a másik ember magánéletébe, úgy, hogy annak következményét nem hajlandó felfogni, tragikus kimenetelét a maga számára nem hajlandó levonni. El kell nyomnia magában azt a törvényt, hogy csak azt tedd a másikkal, amit magaddal szemben is elvárnál!

Ez az, amiért nem képesek azt a teljesítményt hozni, ami egyébként bennük lenne. (Sőt, az idő teltével – mint most is láttuk – teljesítményük zéró, vagy negatív előjelű.) Mennél hosszabb időt töltenek ebben a sivár státusban, és mennél gyakrabban nyomják el és tagadják meg saját egyéniségük parancsait, (hogy Némethét tegyék a helyébe) annál inkább csökken hitelességük, erodálódnak intellektuális értékük. Gyengülnek, majd teljesen felszívódnak erkölcsi kötelékeik. Egyre sokasodnak azok, akik jellemtelen percemberkéknek tartják őket. Az erkölcsi, morális kötelékek nélküli ember olyan, mint az a ház, amit alapozás nélkül építenek az ingoványos talajra. Ez pedig a köznépi felfogásban (és az országos sajtóban) a butulás fogalomkörének megjelenését bizonyítja, holott ez nem más, mint a magával, és fantomjával vívódó ember természetes eróziója.

A forradalmakra mondják, de a fülkeforradalomra Csepelen biztosan igaz: felfalják gyermekeiket!

HORVÁTH GYULA

Forrás: a szerző Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3211744045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.09.29. 22:38:53

Kedves Horváth úr! Nem értek egyet Önnel! Ábel Attila és Morovik Attila semmivel sem különbek Németh Szilárdnál! Nem menti őket hogy félnek és egzisztenciálisan függenek Németh Szilárdtól! Vonatkozik ugyanez Borbély Lénárdra is!

Csepelen mindenki tudja, Németh Szilárd nem az eszéről híres, hanem a konok, törtető személyiségéről! Nem tűr nála okosabbat a környezetében! Olyat meg aki ellent mondana neki, pláne nem! Ezzel el is mondtam, miért nem adok Önnek igazat, nincs a kiszolgálói között egy sem, aki valamiben is különb nála! Ez vonatkozik a jelenlegi fideszes képviselőkre is! Aki mameluknak áll, az erkölcsileg azonos szinten van a gazdájával!

Németh Szilárdra jellemző, ahogy félre állította Horváth Józsefet, Tóth Jánost! Aki nem hiszi, olvassa el az alábbi honlapot!

avalodinemethszilard.wordpress.com/

Tarjányi László 2016.09.29. 23:14:33

csepel.info/?p=53455#comment-285046
“Döbbenetes részletek a csepeli gyerekmolesztálási ügyben – rázárta az üzletet a hajvágásra betérő fiúra a fodrász”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

2016. szeptember 29., csütörtök - 23:09

Csókoltatlak, kedves Ábel Attila! Én cirka 7 évvel ezelőtt megírtam S.M. 1998-as történetét a Csepelinfón többször is!

Remélem olvasod a csepeliek.blog.hu-t, Rólad is írnak ma is, tegnap is, 26-án is, persze régebben is sokszor! Nem is akarsz kimosdani az ott leírtakból a saját Csepelinfódon viszont válaszolva? Tudod, lekaparhatod, de mindig marad is!

Rendes embernek tartod magad? Semmit sem ér! Olyan ember szolgálatába álltál mint Németh Szilárd, bukásotok után Neked sem terem többé babér, de a becsület sem! A BECSÜLET SEM!
Az vele születik az emberrel, megszerezni nem lehet, CSAK ELVESZTENI!
Nem tömted meg a zsebed? Nem számít! Önkormányzati pozícióddal élve, másokat hozzá segítettél, hogy ők viszont megtehessék! Vajon miért ledesített a csepeli Kis-Duna parton Tiborcz István? Miért is került az egyik óvoda felújítása több mint 260 millióba? Azt nem tudtuk meg, pedig többször is kérdeztem még a Csepelinfón, nem az a nevezetes kft végezte-e, amely Szekszárdon az óvoda felújítás 60 milliós bekerülési összegét felemeltette 120 millióra, mondván abból majd visszaadja a kötelező önkormányzati önrészt!

Miért is nem emeltél szót a Dagi Vendéglő önkormányzati megvásárlása és 240 millióra tervezett felújítása ellen? A volt Bajnokok Klubja a bajnokok bukott pénzügyi vállalkozása volt, az az ő bajuk hogy bele buktak a vendéglős szakmába! Miért kellett önkormányzati pénzből megsegíteni őket? Hiszen még csak nem is birkózók! Németh Szilárd ötlete volt a négylakosztályos nemtudommivé történő átalakítása, amelyet én leendő fideszes örömtanyának tituláltam NYILVÁNOSAN. Talán ezért nem történik semmi azóta, nem meritek a politikai kötelet önként a saját nyakatokba tenni!

Miért is nem volt érdemes a Fidesznek elérnie a politikai csúcspontot? Hát azért kedveseim, MERT INNEN MÁR MINDEN ÚT LEFELÉ VEZET!

Kívánok Nektek egy szép pofára esést október 2-án! Ideje már elkezdeni a süllyedést! Tartsátok a jó irányt, ahogy az SZDSZ is, mielőtt a földre csapódott!

csepel.info/?p=53415#comment-285037
“Pedofília Csepelen: bevitték az ex-MSZP-s képviselőt”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

2016. szeptember 29., csütörtök - 22:07

“Lapunk úgy tudja, hogy S. Miklós első komoly pedofil botránya 1998-ban volt.”

Persze hogy úgy tudjátok, én írtam meg a történetet 2010 előtt többször is a Csepelinfón kommentben! Azt is megírtam, kitől tudtam meg még 2000-ben, Csepel legbefolyásosabb emberétől! A 98-as képviselőcserében nyújtott segítségért lett Takács József polgármester.

Béke poraira, jó ember volt, nekem mindig előre köszönt alpolgármester létére.
süti beállítások módosítása