CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mindent bevallott Borbély Lénárd? Az elítélt csepeli polgármester mosakszik

2016. december 16. 05:59 - csú

borbely_dontott_iszik_es_vezet-777_1.pngEgyszer már eljátszotta becsületét Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere. Tegnap ismét sikerrel járt, megismételte 2015. februárjában előadott produkcióját. Tavaly január 24-én ittasan vezette autóját, és a rendőrök elkapták, a szonda elszíneződött...Kedden kaptuk a hírt, hogy a bíróság ítéletében ittas vezetés miatt megállapította Borbély Lénárd bűnösségét, kilenc hónapra  bevonta a jogosítványát és 300 ezer forint pénzbüntetést is kirótt Csepel polgármesterére. Tavaly januárban két hétig próbálta a lebukását eltitkolni a csepeliek elől, és februárban csak akkor állt a nyilvánosság elé, amikor már szorult a hurok körülötte, s kiderült, hogy a média hamarosan közölni fogja ittas vezetésének tényét. 

Most, az ítélethirdetés után ugyanezt tette. Várt. Hátha homályban marad a szégyene.

Dr. Szabó Szabolcs első kézből származó információit felhasználva azonban - néhány órával az ítélethirdetést követően - blogunk is közölte, milyen következményekkel kell szembenéznie Borbély úrnak. Csepel polgármestere ettől kissé felgyorsult. Csak egyet kellett aludnunk, és szerdán megszületett a második mosakodó írás, a KÖZLEMÉNY  Borbély Lénárdtól. Az elítélt a helyett, hogy közre adná a bíróság verdiktjét, bocsánatkérés gyanánt politikai ellenfeleit vádolja, és újabb hazugsággal áll elő, miszerint  a politikai támadásnak a tényét még a bíróság jogerős ítélete is alátámasztja. Megjegyezzük, az "ítélet" kifejezés Borbély úrtól csak ebben a szövegkörnyezetben olvasható. Amikor magáról és saját ittas vezetésének jogkövetkezményeiről van szó, akkor szerényen és  diszkréten csak "elmarasztalásról" beszél.

Nos az elítélt-elmarasztalt csepeli fideszes polgármester csíp, rúg és harap. Persze nem személyesen, mert gyáva, ehhez neki soha sem volt bátorsága. Sunyin lapít, lakájaival, kupcihérjeivel irat cikket egykori - valóban - politikai ellenfele befeketítésére. Ebben görcsös igyekezettel próbálják bizonyítani, hogy Szenteczky János szocialista politikus is bűnös, de a sunyi sorokból mindennek az ellenkezője derül ki: Borbély Lénárddal ellentétben Szentecszky Jánost semmiért sem ítélték el. Csepel jelenlegi polgármesterét még ettől az örömtől is megfosztották maguk a tények.

Borbély Lénárdnak nem marad más csak a szégyen. És talán még egy esély az elgondolkodásra. Megfontolhatja Hudák Jánosak, a Párbeszéd csepeli politikusának, önkormányzati képviselőjének javaslatát, felszólítását:

"A Párbeszéd szerint itt az ideje, hogy Borbély Lénárd lemondjon a polgármesteri tisztségről! Nem vezetheti a főváros egyik kerületét egy olyan ember, aki az ellenkezőjét teszi annak, amiről korábban prédikált. A csepeli vezető ugyanis 2011-ben a Parlamentben emelt szót a részeg sofőrök ellen és sürgette a kormányt, tegyen valamit a szigorúbb büntetésért." A képviselő tehát - jogosan - példamutatást vár a prédikáló fideszes polgármestertől.

Nekünk viszont nincsenek illúzióink. Jól tudjuk, hogy Borbély Lénárdnak nem az erőssége a példamutatás, és ezt immár egy bírósági ítélet is megerősíti. 

anzágo

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8312050935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.12.16. 20:12:38

Csepelen az van, amit Németh Szilárd elhatároz! Mivel nincs másik megfelelő bábja, Borbély Lénárd marad!

Pont most térne el az elveitől, amikor volt SZDSZ-sként végre Fidesz-alvezérré léphetett elő?

Őt a sors még nagyobb pozícióra szánja, ugye kedves Iliescu elvtárs! Lehet hogy nem is kell olyan sokat várnunk, hiszen Orbán maga mondta, 2017 a lázadás éve lesz!
csepel.info/?p=55658
2017 a lázadás éve lesz
Vélemény – Orbán Viktor

Tarjányi László 2016.12.16. 20:15:57

Vátesz a jövőbe lát!

csepeliek.blog.hu/2016/12/06/verlazito_lelekrombolo_hazugsagok_felkent_magyar_vezetoktol#comment-form
Tarjányi László 2016.12.06. 21:12:39
Balról Ceausescu, jobbról Iliescu. A megoldást ismerjük. Valakinek el kell vinni a balhét, miért ne a főnök vigye el! Már csak egy Tőkés László kell, persze fügefalevélnek!

Tarjányi László 2016.12.16. 20:20:41

csepeliek.blog.hu/2016/10/24/behalozva_elni#comment-form
Tarjányi László 2016.10.25. 21:00:19
Vagy a fideszes vezetők puccsolják meg Orbánt, vagy vele együtt buknak!

A kérdés az, vajon Orbánnak melyik sors jut, Hitleré, II. Miklós cáré vagy Ceausescué!

csepeliek.blog.hu/2016/10/20/a_megeroszakolt_orszag_spanyolnathaval#comment-form
Tarjányi László 2016.10.20. 22:00:00
A jövő koronájának a jelen a törzse, a múlt a gyökere! Copyright Tarjányi László.

Hogy Orbán Hitlerként, II. Miklósként vagy Ceausescuként végzi, én azt bizony nem tudom!
süti beállítások módosítása