CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A fülnek is fala van vagy lesz...

2017. február 01. 03:36 - csú

lehallgat.jpgCseppet sem volnék meglepve, ha a Fidesz háza táján valakinek gyorsan eszébe jutna megrendszabályozni a mobil használatot is. Kövér házelnök alighanem elgondolkodva pedri újra növesztett bajuszát: az újságírókat már sikerült gyakorlatilag mozgásképtelenné tenni, több szerkesztőséget ki is tiltott a Házból.

De a többiek zsebében még ott vannak azok a fránya,

egyre többet tudó mobilok!

Ki kellene tiltani a telefonokat az önkormányzati ülésekről is, akkor biztosan nem derülne ki, hogy a szolnoki polgármester milyen csesznye megjegyzéseket tesz a választóira, vagy a szekszárdi trafik-botrány sem pattant volna ki, ha jobban odafigyelnek az ilyesmire.

Azt mondják, nálunk a falnak is füle van, az is kiszivárog, amiről zárt körben beszélnek - hogy ne is említsek más példát, mint azt a bizonyos őszödi beszédet.

De lám, ez sem speciálisan magyar tulajdonság. Pedig azt mondják, amit nálunk ketten tudnak, az már nem titok.

Forrás: S.P. (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312300789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása