CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Ki fogad ügyvédet?

2017. február 07. 03:27 - csú

felkialto_es_kerdojel_2.PNGBánki Erik, a Fidesz fővárosi képviselője a 4-es Metró kapcsán nyilatkozott a rádióban. Vezetés közben hallottam és úgy emlékszem, hogy azt mondta,  Demszky Gábor már ügyvédet is fogadott, amiből Bánki azt következtette: azért, mert bűnös!

E héten, csütörtökön fogja a bíróság tárgyalni az általam benyújtott magánvádat Borbély Lénárd és Ábel Attila ellen. (Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy azt a hazugságot terjesztették az újságjaikban, hogy ott voltam Borbély apja temetésén és "megzavartam a temetést", majd "szimatoltam a toron")

A csepeli bíróságon a békítő tárgyalásra én békülési szándékkal (amit Borbély és Ábel visszautasított) és ügyvéd nélkül, ők pedig haraggal és ügyvéddel jöttek. A fideszes Bánki Erik gondolkodása szerint, (is) mert bűnösök!?

Forrás: Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3412189722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.02.07. 21:20:52

Kíváncsi vagyok, milyen farbával jönnek elő, hogy mentsék magukat!

OFF:
csepel.info/?p=56959#comment-295686
"A nagy összeesküvés"
Vélemény – Ábel Attila
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. február 07., kedd - 21:11
Németh Szilárd elpályázott Csepelről, mert megbukott mint képviselőjelölt. Borbély Lénárd is helyezkedik, metróügyi szakértőként próbál máshol jövőbeli pozícióhoz jutni, ha ő is megbukna Csepelen.
Mi lesz veled Attila, te nem kellesz sehová! Kommunikációért felelős alpolgármesterként nem hozod a győzelmet a csepeli Fidesznek, akkor te leszel a bűnbak!
És szegény gombnyomogató fideszes képviselők/tanácsnokok, hát ti lesztek az Orbán-rendszer utólagos áldozatai! Van egy jó hírem, a munka nemesít!
süti beállítások módosítása