CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbánék eldöntötték: Magyarország visszalép az olimpiai pályázattól

2017. február 23. 05:25 - csú

orban_integet.PNGBudapest nem pályázik a 2024-es olimpiára, a kormányfő, a budapesti főpolgármester és a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerda délután úgy döntött: visszalépünk a pályázattól. Szerintük a pályázat most már súlyos presztízsveszteség lenne az országnak.

Visszalép Magyarország a budapesti olimpiai pályázattól - értesült az M1.

Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt, a MOB vezetőjének találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép, mert a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak.

A döntés oka, hogy "Magyarország nem tarthat fenn elhúzódó, vereségre ítélt pályázatot.  Ezért a tárgyaló felek arra jutottak, hogy csak az lehet a felelős döntés, ha a főváros és a MOB visszalép a pályázattól - értesült az M1. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2612284615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.02.23. 22:16:34

Nemzeti egység olimpia ügyben soha nem volt, mert hogy a nemzetet senki sem kérdezte meg! Most lett volna lehetőség rá, de a Fidesz fél az igazságot tudomásul venni, így tovább áltatja magát a saját nagyszerűségével és népszerűségével!

Orbán birodalma recseg-ropog, kilopják belőle meg a tartógerendákat is, ezekre bíznánk az olimpiai beruházási kasszát? Orbán még annyi sincs mint Óz a nagy varázsló, egy ócska komédiás! Erkölcsi hulla, de még parancsol a bábjainak.
süti beállítások módosítása