CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

" Lázárnak nincs erkölcsi alapja arra, hogy apám emlékét meggyalázza!"

2017. március 31. 04:24 - csú

stop-255.pngLázár János főminiszter azt mondta Hódmezővásárhelyen hogy, aki párttag volt, az a magyarok szabadsága ellen esküdött, érdemtelen előnyökhöz jutott.

Édesapám a járási pártbizottság után egy kis somogyi tsz elnöke lett. Elnöksége alatt a falu virágzásnak indult, jó viszonyt ápolt a pappal, az egyéni gazdákkal is. Egyikük lányának esküvőjén vőfély voltam.

Az egyesített nagy tsz elnöki székébe egy fiatal agrárszakembert javasolt maga helyett, de a tagok kérésére az elnök-helyettességet elvállalta a párttitkárság mellett. Az elnök-helyettességért nem vett fel fizetést, mert úgy több lett volna a bére, mint az elnöké.

Amikor szívbeteg lett, várható volt a

kényszernyugdíjazása, az elnök kérésének ellenére sem vette fel a bérét, így kisnyugdíjas lett.

Nekünk a Balaton mellett nem volt villánk és autónk sem, Lázár miniszter a milliós fizetése mellett évente gyarapítja műkincsei, ingatlanjai számát. Gyermekei nevén tokaji szőlő, budai lakás van.

Én éltem a Viharsarokban, láttam lepusztult falvakat, elszegényedett, éhező embereket és sajnos éhező gyerekeket is. Lázárnak semmilyen erkölcsi alapja nincs arra, hogy minden volt párttagot besározzon, apám emlékét meggyalázza.

Molnár István (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5112384999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása