CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagyon sokba kerül a csepelieknek a kukába dobott Fidesz-hűség

2017. április 03. 05:43 - csú

vida-borbely-nemeth-777.pngA csepeli fideszes szócső lelkei: a főszereplő, aki egyetlen számból sem maradhat ki, Németh Szilárd;  a kép baloldalán Vida István, a jobb oldalon Borbély Lénárd. Hatalmuk megtartása érdekében röpködnek a milliók a csepeliek félretájékoztatására, a kormánypárti propagandára

Egyetértve egy korábbi cikkel, csak a pontosítás kedvéért egészítem ki a csepelhirek.blog.hu-n megjelent, 124.176 000 forintba kerül a csepelieknek a Csepeli Hírmondó című írást. Az összeg a február végén elfogadott 2017. évi költségvetési rendeletben szerepel „lapkiadás-média támogatása” címen, mint önkormányzati működési támogatás a Csepeli Hírmondónak.

A lap szerkesztőségének néhány munkatársa azonban valószínűleg nem ebből a „keret”-ből kapja havi fixét. Hárman a Csepeli Városkép Kft. munkatársai, egy fő pedig a polgármester mellett működő polgármesteri kabinet tagjaként

dolgozik. Nem szeretek mások zsebében vizslatni, nem is tudom, mennyi a havi keresetük, azt gondolom, hogy – nagyon szerényen számolva –, egyenként évente legalább négy millió forinttal „terhelik meg” munkáltatójuk kiadási költségeit. Nem tagja a szerkesztőségnek viszont Takó Szabolcs, aki külsösként Borbély Lénárd rendkívül fontos nyilatkozatait szerkeszti a CSH számra, állományilag szintén a polgármesteri kabinet tagja, sajtókoordinátor. Szerintem ő sem kerül kevesebbe négy milliónál.

Ez már legalább 20 millió, ami feltételezhetően nem került beszámolásra az újság idei önkormányzati támogatásába, bár az érintett újságírók gyaníthatóan, havi keresetükön túl, cikkeikért megkapják, a 124 millió terhére, a közölt írások után járó összeget is. Nehogy elfelejtsék kiket szolgálnak. Tehát idén legalább 144 millióba kerül a csepelieknek a Fidesz politikai szócsőjének működése.

Csakhogy itt sincs vége. A lapigazgató, Szentesi Zöldi László, aki „nem hajlandó elárulni” lapigazgatói keresetét, egyben a Magyar Demokrata hetilap főmunkatársa. Lass Gábor, a lap munkatársa is a Magyar Demokratának dolgozik. Takó Szabolcs ugyancsak a Magyar Demokrata riportere. Szerintem mindannyian felveszik a Magyar Demokratától is a néhány százezres havi ellátmányukat. Már csak az a költői, választ nem igénylő kérdés, hogy a csepeli fideszes vezetők, akik valamennyi csepeli szolgálatára esküdtek fel, miért éppen a szélsőséges véleményeket is megfogalmazó „demokratákkal” szövetkeztek a csepeliek tájékoztatása érdekében.

A Fidesz megfizeti a hozzá hű újságírókat. Ha másképp nem, akkor a helyi fideszes önkormányzatok által fenntartott önkormányzati lapok ”segítségével”. Igaz ez sokba kerül az adófizetőknek, Csepelen most 144 millióba. De azt írják, amit a Fidesz elvár tőlük, őket meg nem érdekli a sajtószabadság, az olvasók korrekt tájékoztatása. A csepelieket azonban igen. Éppen ezért dobják egyre többen, olvasatlanul a kukába az „ingyenes” Csepeli Hírmondót.

vox

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2012395347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.04.04. 22:18:49

Ki szolgál kit? Kiszolgál kit? A képen úgy látszik, Borbély Lénárd és Vida István Németh Szilárdot! Csak hogy ez a nagy elkötelezettség kiszolgáltat is egyben! Vele együtt repülnek majd a bukás után!

Németh Szilárd ne is álmodj arról hogy te győzhetsz 2018-ban Csepel-Soroksáron! Itt bizony Szabó Szabolcsnak áll a zászló! Ma is bebizonyította, amit tehet, azt meg is teszi!

Te már háromszor voltál listás képviselő, ebből kettő beugró, és egyszer egyéni képviselő. Hát most megint csak listás lehetsz, ha Csepel-Soroksáron indulsz!
süti beállítások módosítása