CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rogán Csepelen fejezi be bujdosását? Borbélynak nem osztottak lapot

2017. május 10. 04:24 - csú

veszjelzes_a_csepel-hu-nal.PNGVészjelzést adott le a csepeli  fideszes lakájmédia

Rogán Antal, Orbán Viktor kormányfő kabinetfőnöke, propagandaminiszter sorozatos hazugságainak leleplezése miatt egyelőre úgy fél a nyilvánosságtól mint ördög a tömjénfüsttől. Bujdokol a sajtó és a média elől. Ennek azonban hamarosan vége. Május 26-án, pénteken várhatóan tele lesz Csepel rendőrökkel, biztonsági emberekkel, újságírókkal és televíziós kamerákkal, -riporterekkel, mert Rogán Antal a csillagtelepi Radnóti Miklós Művelődési Házban teszi tiszteletét. Miként némi lekezelő fennköltséggel a csepel.hu írja: "Május 26-án, pénteken Rogán Antallal találkozhatnak az érdeklődők a Radnóti Miklós Művelődési Házban." (Az órát nem közölték)

Borítékoljuk, Rogán több mint hat hónapos hallgatása, bujdosása miatt  érdeklődőben nem lesz hiány. 

Érdeklődőben hétfő este sem volt hiány a Rákóczi kerti közösségi házban a szócső beszámolója szerint, pedig ott csak Kontrát Károly belügyi államtitkár mozgósította az arra érdemeseket, hogy

töltsék ki a nemzeti konzultációs íveket, és küldjék vissza a feladónak. A találkozóról kizárólag a beavatottak szerezhettek tudomást, annak tényét előzetesen a lakájmédia "elfelejtette" közölni.

egyseg-_abel-borbely-nemeth.PNGNémeth Szilárd újra tervez? Elfordult Borbély Lénárdtól és Ábel Attilától

Brüsszelt meg kell állítani! Ez volt a Rákóczi kerti est unalomig ismételt mondani valója. Izgalmat csak az okozott, hogy az államtitkár meghívója - eltérően minden más várostól - nem a polgármester, vagyis nem Borbély Lénárd, hanem Németh Szilárd volt országgyűlési képviselői minőségében (Fidesz alelnöki tisztségét most - ki tudja miért?- eltitkolta a csepel.hu). Németh Szilárdnak ugyan jelenleg hivatalosan közéleti szempontból Csepelhez semmi köze, mert vele szemben dr. Szabó Szabolcsot választották meg országgyűlési képviselőnek, de ez Borbélyon kívül senkit sem zavart. Őt viszont a fotók tanúsága szerint nagyon.

Kontrát ment, Rogán jön. De mi lesz Borbéllyal?  Megfúrja Németh? És főként mi lesz a csepeliekkel? Érdekel ez valakit?

anzágo

Fotó: csepel.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812492961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.05.10. 23:38:46

Németh Szilárd mutassa be a hétfő esti rendezvény helyszínéül szolgáló Rákóczi-kert Művelődési Házba szóló terembérleti szerződést és a fizetést bizonyító számlát!

Amennyiben ezt nem tudja megtenni, akkor meglopta Csepelt, mivel mindenkinek kell bérleti díjat fizetnie! Vegyen példát Borbély Lénárdról, ő bemutatta az édesapja halotti torával kapcsolatos bérleti szerződést és számlát!

Másrészt ugyanígy járjon el a Radnóti Művelődési Ház terembérletével is! Mint meghívó, fizessen terembért!

Tisztelt Csepeliek.blog.hu szerkesztőség, kérem járjanak utána az ügynek és adjanak neki nyilvánosságot!
Tarjányi László csepeli lakos

Tarjányi László 2017.05.11. 00:04:36

Szokásomhoz híven az itteni hozzászólásaimat elküldtem a besúgóknak is. Nehogy már Németh Szilárd potyázzon, s ne fizessen terembérleti díjat Csepelen!

csepel.info/?p=58865#comment-299981
“A létszámbővítés nem jár nagyobb kockázattal”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2017. május 10., szerda - 23:58
Tisztelt Admin! Szíveskedjék jelenteni a feletteseinek!

csepeliek.blog.hu/2017/05/10/rogan_csepelen_fejezi_be_bujdosasat_borbelynak_nem_osztottak_lapot#comment-form

csepeliek.blog.hu/2017/05/09/szabo_szabolcs_bohocot_csinalt_a_fideszes_csepeli_lakajmediabol#comment-form
süti beállítások módosítása