CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Keresik a brutális csepeli Völgy utcai gyilkosság elkövetőjét, Koós Lászlót

2017. május 14. 20:20 - csú

volgy_utcai_gyilkos_-2017-05-14.PNGA Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást folytat emberölés gyanúja miatt a 28 éves budapesti Koós László ellen. Aki a képen látható Koós László tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Május 12-én, pénteken 10 óra 44 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Budapest XXI., Völgy utcai ház első emeletén egy ott lakó 57 éves nőt holtan találtak. A sértett halálát az orvosszakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, a

budapesti Koós Lászlót, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, felkutatására tett eddigi intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene.

Pénteken egy 57 éves nőt talált holtan otthonának erkélyén elvágott torokkal a saját fia.  A Bors szerint a fia azután ment el az anyjához, hogy a családot értesítették, reggel nem ment be a munkahelyére a takarítónőként dolgozó asszony.  A lap szerint a gyilkos felmászhatott a földszinti berácsozott erkélyen az első emeleti erkélyre, aminek ajtaját betörve jutott be az áldozat lakásába. Egyelőre nem nyilvánvaló, mi lehetett a gyilkosság indítéka, a család nem tud róla, hogy az asszonynak lettek volna ellenségei.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Koós László tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Forrás: police. hu és index.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8112505085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása