CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vasárnap Budapesten és országszerte tüntetés lesz Magyarország jövőjéért

2017. május 20. 05:34 - csú

nem_maradunk_csendben.jpg"Két választásunk van, elbújunk, otthon maradunk, elmenekülünk az országból, várjuk mi fog történni, vagy saját kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását, felemeljük a fejünket és büszkén, közösen kiállunk Magyarország jövőjéért, a saját jövőnkért! Mi, bal és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért! Nem félünk a kormánytól, nem fogjuk hagyni hogy szétlopják és eladják hazánkat. Nem fogjuk hagyni, hogy az elkövetkező éveinket, évtizedeinket előre koporsóba tegyék!

Fogjunk össze, találkozunk május 21-én, vasárnap délután fél hatkor a Műegyetem rakparton és minél több vidéki, és külföldi helyszínen, mutassuk meg a kormánynak: 

Együtt vagyunk erősek!"

Ezeknek a gondolatoknak a jegyében szervez tüntetést holnapra a

Nem maradunk csendben és az Oktatási Szabadságot csoport  a Műegyetem rakparton. A szervezők többek között a Lex CEU, a civilek elleni törvény, az EU-ellenes kampány, és a reklámadó miatt demonstrálnak a Műegyetemtől indulva a Parlamentig.

A szervezők mindazokat várják a demonstrációra akik nem szeretnék tovább tűrni, hogy a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen.

A demonstrációt két olyan csoport szervezi, amelyik a közelmúltban már utcára vitt több tízezer embert.  Az Oktatási Szabadságot csoport a Kossuth téri 80 ezres tüntetést szervezte, míg a Nem maradunk csendben megmozdulásán 15 ezer ember jelent meg.

Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért!

Üzenjük meg mindenkinek: hangosak vagyunk, elegen vagyunk és nem félünk a kormánytól, nem fogjuk hagyni hogy szétlopják és eladják hazánkat. Nem fogjuk hagyni, hogy az elkövetkező húsz, harminc vagy ki tudja hány évünket előre koporsóba tegyék!

Fogjunk össze, találkozunk május 21-én a Műegyetem rakparton és minél több vidéki, és külföldi helyszínen, mutassuk meg, erősebbek vagyunk, mint ahogy a kormány gondolná!

- olvasható az esemény Facebook-oldalán.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10012525523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása