CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A nyomozók megdöntik a Völgy utcai gyilkosság gyanúsítottjának alibijét?

2017. május 24. 13:48 - csú

volgy_utca_vizsgaljak_a_horrort_2017-05-12_2.PNGAz egyik térfigyelő kamera felvétele és a gyilkossághoz használt késen talált DNS miatt sem nagyon áll meg annak a 28 éves férfinak az alibije, akit azzal gyanúsítanak, hogy május 11-én megölt egy 57 éves asszonyt Csepelen.

A Zsaru Magazin arról ír, hogy a nő – férje tavalyi halála után – gyerekei segítségével regisztrált a legnagyobb közösségi oldalra, ahol egy hónapja ismerte többek között K. Lászlót, de a nyomozók ellenőrizték azokat a férfiakat is, akikkel az asszony az elmúlt időszakban egyáltalán kapcsolatba kerülhetett.

Az alkalmi ismerősök közül kitűnt K. László, akit korábban kétrendbeli

szexuális erőszak miatt ítéltek el. A férfi egyik áldozatát azzal fenyegette, hogy ha ellenáll, elvágja a torkát. Ezután megerőszakolta és elvette az értékeit

– mondta Gál Sándor, a BRFK életvédelmi osztályának a vezetője.

A csepeli asszonyt gyerekei  átvágott torokkal találták meg május 12-én délelőtt a nő lakásában. 

Bár a gyilkossággal gyanúsított férfi apja a Velvetnek azt állította, hogy fiának biztos alibije van, hiszen a gyilkosság napján este hat órakor még találkozott az asszonnyal, hét óra körül viszont már egy belvárosi szórakozóhelyen bulizott barátnőjével és barátaival.

A kikért térfigyelő kamerák felvételei alapján viszont 19 óra 40 perckor egy K. Lászlóra megszólalásig hasonlító, kopasz fiatalember érkezett az asszony házához és felintegetett az erkélyen lló nőnek. A látogató 21 óra előtt távozott egy teletömött nagy bevásárlószatyorral. 

K. László a gyilkosság utáni napokban mindig másnál húzta meg magát: a nyomozók május 15-én jutottak el kőbányai férfihoz, akinél a férfi utoljára aludt, itt találták meg azt a zöld szatyrot is, amit az asszonytól, de időközben K. László feladta magát a rendőrségen. Tisztázni akarta magát.

Kihallgatásán azt beismerte, hogy alkalmi kapcsolata volt az 57 éves asszonnyal, aki olykor anyagilag is kisegítette. Május 11-én is pénzre lett volna szüksége, de a nőnek nem volt egy forintja sem, a laptopját viszont felajánlotta, amit K. László el is fogadott. A férfi azt állítja, hogy az asszony még élt, amikor elbúcsúztak, a genetikai szakvélemény szerint viszont a nő nyakán, és a gyilkossághoz használt késen is kizárólag K. László DNS-ét találták meg.

A bíróság a férfit május 18-án helyezte előzetes letartóztatásba. Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Mivel ez volt a harmadik erőszakos bűncselekménye, ha bíróság elé állítják, a három csapás elve érvényesülhet.

(Forrás: velvet.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112537225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása