CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd lett az ostobaság mértékegysége a fiataloknál

2017. május 24. 04:24 - csú

bekepzelt_holyagkent-777_1.pngA tüntetéseken rengeteg fiatal tűnt fel, s mellettük az idősebbek is ott voltak kormányellenes jelszavakat skandálva.

Az időseket orruknál fogva vezették, hiszen ellátmányuk emelésénél sokkal magasabb az infláció, romlik a pénz és égbe szöknek az élelmiszerek árai. A korgó gyomrot nem lehet becsapni.

A mai fiatalok a demokráciáért szálltak síkra, őket nem érdeklik a Sorossal rímeltetett üres fecsegések. Egyikük azt kiabálta: nem akarnak Németh Szilárd nyomdokaiba lépni, mert az az ember lett az ostobaság mértékegysége.

Rejtély hogy

, miért jó a Fidesznek egy ilyen figura, aki inkább vicclapba illenék, nem a politikába? Ha olyan műveltek a párt tagjai, mint az elnökhelyettesük, akkor bizony bukásra állnak.

A Fideszben mindig van valaki, aki a választások közeledtével felhergeli vagy röhögésre készteti az embereket. Az előbbi kiválósága Kövér László, akinél elfogultabb parlamenti elnök talán csak Kádár idejében székelt. A másik Németh Szilárd.

Csoda, hogy az értelmes fiatalok menekülőre fogják?

 

Tavasz János (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312533479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása