CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A fenyegetés beváltásával várnak a választásokig

2017. június 22. 02:12 - csú

kozmunkasok-777_1.pngA kormány kivezeti a közmunkásokat, legalábbis ezzel fenyegetőzik Varga Mihály, aki nyilván sosem tapasztalta meg azt a nyomorúságot és kiszolgáltatottságot, amelyben ezek a szerencsétlenek vegetálnak. Valószínű, hogy a fenyegetés beváltásával várnak azért a választásokig. Addig elő kellene rukkolni az átképzési és egyéb programokkal. Ezekről azonban nem hallani. A kormány megint előbb beszél, mint gondolkodik.

A bizonyítványba nem a tanév kezdetén írják be az elégtelent, hanem

a végén, amikor kiderült, hiába a tanárok minden igyekezete. Itt azonban nyoma sincs semmiféle igyekezetnek, hacsak nem azt vesszük annak, hogy szegénysorba taszítanak újabb tízezreket, hogy a rajtuk spórolt pénz Mészáros Lőrinc és társai zsebébe vándoroljon. Most Brüsszelt állítjuk meg, vagy szerencsétlen hazánkfiait?

Tavasz János

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5112595051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása