CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Félelmetes közeljövőkép

2017. augusztus 05. 01:56 - csú

retteges-2-777.pngSokan már előre félnek attól, mi lesz itt jövőre, mikor a választások lesznek.

El fog durvulni a kampány, a pártok nem lesznek tekintettel senkire és semmire. És ez aggodalommal tölt nagyon sokunkat, mert az elmúlt évek során amúgy is szétszakították a társadalmat emberileg, lelkileg és

anyagilag.

A városokban és a falvakban egyaránt tapasztalni az egymás elleni uszítást, a gyűlöletkeltés már most is oly nagyfokú, amiről azt gondolhatnánk, nem is lehet hová fokozni. Pedig ez még inkább fel fog erősödni a választásokat megelőzően. Hány barátság, kapcsolat fog megszűnni az ellentétes politikai nézetek miatt? Hányan lesznek, akik inkább elhagyják az országot még most, amikor lehet?

Félelmetes jövőkép rajzolódik ki. Sajnos.

Makovics János (Népszava)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7612697831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.08.05. 10:46:38

A pártok nem uszítanak. A Fidesz uszít, de az meg nem párt hanem maffia! Egy mocskos tolvaj banda, amely a hatalmat megszerezve fosztja ki az országot meg az embereket!
süti beállítások módosítása