CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orvosság a vakhit ellen

2017. szeptember 03. 04:23 - csú

dr_hando_tunde_birosagi_hivatal_vezetoje.jpgHandó Tünde szerint hetente ötször

Nyolcmillió forintért vett bugyutaságokkal teli arculati kézikönyvet az Országos Bírósági Hivatal, amiből kiderül például, hogy egy hétre öt darab fehérnemű kell egy dolgozónak – írja a hvg.hu. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) dizájner csapata csinálta a cuccot, Design Alapok címmel. Nem tudom elképzelni, hogy bohém fiatal művészek a zsíros pénzért nem direkte szívatták meg a magasságos hivatalt.

Ha ugyanis ez egyik jelentős – amúgy igen komoly - hatalmi ág komisszárja azt képzeli, hogy ettől majd trendi, fancy, és szexi lesz, mint Schmidt Mária 56-ja, ott súlyos szereptévesztés esete forog fenn. És az egyetemisták ezt alighanem megérezték és azóta is hemperegve röhögnek rajta, hogy stupid hivatalnokok a tréfa nyomán tényleg heti öt bugyit írtak elő a bíráknak. Azoknak a bíráknak, akik egyébként emberek sorsáról döntenek, a leggyakrabban igazságosan.

Elhiszem én, hogy Szájer József EP-képviselőné, Handó Tünde (képünkön) humora keserűsó, hiszen látom. Mert lám, talárpályázatot is hirdetett a

MOME-val 4,4 millió forintért. Ami megint csak nohát!

„A test illatainak általános frissessége figyelmet érdemlő szempont, azonban az erős és túlzott parfümhasználat kerülendő" – írják a vidám fiatalok, akik hozzáteszik: hadat üzennek a műkörmöknek, a rikító csatoknak és kócos hajnak is. A férfiak is hordhatnak viszont egy pár bedugós vagy karika fülbevalót. A borosta tiltólistás, de az állszakáll például jöhet.

Lássuk be, jó fejek az elnök beosztottai is, hogy a kócosságot nem gyomlálták ki a „szakanyagból". Mert aki egyszer látta már Handó Tündét, van fogalma a fésületlenség tankönyvi példájáról. Szó se róla, senki külseje nem érdekel, de akkor őt se a másé.

Hajrá, fiatalok! Az intellektus humora legyőzi a vakhitűek ráncolt homlokú NER-jét. A nevetségesség öl. Így jó gyilkolni!

Veress Jenő

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612784262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása