CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pecsenye sütögetés helyett

2017. szeptember 27. 02:43 - csú

felkialto_4.jpgKezd ez az egész összefogás vagy nem fogás kínossá válni. Ki ne emlékezne az előző országgyűlési választásra? Nem lenne jó, ha az ellenzéki pártok ismét szégyenletes kudarcot vallanának. A jelenlegi állás szerint az ellenzékre szavazni kívánók nem számíthatnak sok jóra. Még közösen is kevesek lennének a kormányváltáshoz - a Jobbikot nem számolva.

A jelenlegi ellenzék nem képes túllépni a kicsinyes önérdekein. Nem államférfiak, hiszen ha le akarnák váltani a jelenlegi kormányt, akkor az „ördöggel” (Jobbik) is összefognának, még ha a hányinger kerülgetné is őket a másiktól. Az ellenzéki pártok kicsinyes játszadozásának a legnagyobb vesztesei azok a választók, akik kormányváltást szeretnének, és akik

még bizonytalanok, hiszen nem tudnak majd választani 2018 tavaszán a jelenlegi ellenzéki politikai palettáról. Így minden marad majd a régiben.

Valamennyi ellenzéki párt - a Jobbikot is beleértve - csak kifogásokat keres, azt akarja elhitetni, hogy majd ő lesz a megoldás, és akár magában képes a jelenlegi kormány leváltására. Ha nem fognak össze az ellenzéki oldalon A-tól- Z-ig jövő tavasszal, akkor bebizonyosodik, hogy tényleg csak a saját pecsenyéjüket sütögetik. Elveszítik majd a megmaradt politikai hitelességüket is.

Lintényi Levente Ákos

Forrás: Népszava

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312887294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.09.27. 10:26:48

Az eszes parasztgyerek tudja a megoldást! Társakat fogok keresni hozzá, s idejében megtudja mindenki, mit kell tenni! Aki "társtettes" kíván lenni az Orbán-rendszer megbuktatásában, keressen meg!

Tőlem származott a 2002-es gázár-kampányötlet, valamint én buktattam meg a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződést is!
süti beállítások módosítása