CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Rákosi alatt nem volt itt ilyen agymosás, néphülyítés Csepelen!"

2017. október 19. 05:59 - csú

horvath_gyuszi-5_12.PNGReggel 7 óra! Indulok a piacra!
Hogy ilyenkor megyek, annak több összetevője van. Egyrészt hozzászoktam a korai keléshez. Régen már 6-kor ablézoltam (váltottam) az éjszakás kollégával. Ha, hatóra öt perc előtt váltottam le az éjszakás munkatársat, nem volt baj, de ha utána, akkor aztán nem tettem zsebre, amit kaptam. Ezért aztán hamar megtanultam, hogy nem szabad késnem! A 18 éves korban kialakult koránkelés aztán életvitelemmé vált. Most, amikor lehetne, se tudok tovább feküdni. Kidob az ágy!

A másik oka annak, hogy  korán kelek az, hogy megyek a piacra! Ott vannak a jó ismerősök, meg a régi barátok. Gyula Anni, Sanyi a hentes, Angéla, Pista, Jani a zöldségesek, meg a Deák szobor környékén ődelgő többi, a gyárból ismert régi szaki. A harmadik oka, hogy ez a hajnali óra már úton talál az, hogy ilyenkor még van hely a piac előtti parkolóban. Állandóan eszembe jut Töreki Dezső építész bizonytalansága az ezredforduló környékén, mikor az SZTK felújítási tervein dolgoztunk: „elég lesz-e ez a parkoló mennyiség piaci napokon a vásárlók, és az SZTK betegeinek kiszolgálására? Neki erős kétségei voltak, de

én azzal bíztattam, hogy így is jelentős parkoló szám növelést érünk el, és mivel a két intézmény csúcsidőszaka nem esik egybe, így az igények simán kielégíthetők.

Minden  reggel szembesülnöm kell, hogy Dezsőnek volt igaza!
Persze akartuk mi korrigálni a helyzetet, és legalább a továbbutazók (P+R-es) kocsijaival csökkenteni a zsúfoltságot, de megbuktunk, mint Rottembiller! Az akkor feljövőben lévő Fidesz felplankolta, és politikai fogássá silányította az ügyet. Megfúrták a közelbe építendő kétszintű parkoló tervét. Pedig már meg volt rá az EU-tól a pénz is, ami aztán a határidő be nem tartása miatt elveszett.

A hajnali félhomályban baktatok hát a piac közepén lévő főbejárathoz, mikor kis tömörülésre lettem figyelmes. Fideszes képviselőtársak osztják szórólapjaikat. Mindjárt ahogy hallótávolságba értem, köszönés helyett egyikük „barátságosan” érdeklődik, hogy abból a lopott önkormányzati pénzből jövök-e vásárolni, amit az „emútnyócévben” szereztem? Látva társa bunkóságát a másik még kezemet szorongatva érdeklődött, hogy miért nem voltam a közmeghallgatáson, amin „direkt készültek” rám. A harmadik takaros szórólapot nyomott a kezembe: „Védjük meg Magyarországot!” címmel. Alatta: NEM! és a nemzeti színű zászló! Belül a fő ellenségeik, Botka, Vona Gyurcsány! Aztán Soros, meg a migránsok.

Csodálatos! mondtam nekik! Itt a csepeli embereknek nincs is nagyobb bajuk, mint ez!
A sosem látott migránsok teszik tönkre az itteniek életét és nem az, hogy a Fidesz „áldásos” tevékenysége alatt szinte teljesen megszüntették a szűréseket a szakorvosiban. A tüdőszűrő olyan volt, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti mangalicatelepe hozzá képest kastély. A Dél-pesti kórházban folyamatosan halnak a takarításhiány okozta fertőzésbe az oda utalt csepeliek is. Ugyanitt hatnapos hullát talált a „gyakori” takarító a WC-ben. A délután kettőkor kezdődő fülészetre, bőrgyógyászatra jó esetben lehet csak háromkor sorszámot kapni. Háziorvosi praxist és szakorvosi rendeléseket szüntettek meg. A csepeli utak minden reggel járhatatlanok, a fejetlen közlekedésszervezés, és elhanyagolt utak, hidak miatt. A közpénzen kiszórt újságok annyira telítve vannak hazugsággal, hogy az ember rá se ismer arra, aminek az ő élete tükrözését kéne szolgálnia. 

Sztálin, meg Rákosi alatt nem volt itt ilyen agymosás, meg néphülyítés Csepelen! Ezt mondják a sokat látott és sokat megélt csepeliek.  De voltak züllött és rothadó imperialista, kapitalista, revansista tőkések, akik lesték, hogy mikor törhetnek rá „boldogságban úszó” népünkre. Igaz, hogy nálunk üresek voltak a boltok, náluk meg teli, de ezt akkor a „Szabadnépből nem lehetett kiolvasni”! Meg azt se közölték a későbbi lapok, hogy 56-ban kétszázezer emberünk tántorgott ki ebből a Kánaánnak hazudott országból. Ma ötszázezer éli külföldön az életét, keresi a kenyerét, mert nem hisz a hazug Fidesz propagandának.

Most se lehet kiolvasni a kézbesült propagandából semmit! Nem azért, mert nincs nyomor, átverés, meg kizsákmányolás, hanem azért, mert a Népszabadságot is megszüntették!

Analfabéta, önhibáján kívüli hajléktalan, kirúgott munkanélküli sincs! Ahogy Hofi mondta: összeírva!
Probléma, korrupció sincs, csak túlbuzgó Soros ügynökök vannak! Soros pénzt, paripát, tudást adott a fideszesek kezébe. Talán nem azért, hogy később „hálájuk jeléül” patás ördögként, a nemzet elveszejtőjeként ábrázolják őt! Soros már látja, hogy ez volt élete tévedése! Itt az ideje, hogy a magyarok többsége is ráeszméljen, hogy ami itt van az átverés! A király nem csupán meztelen, de arrogáns beteges hazudozó is!

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1312993890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása