CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Arcátlan csel a csepeli ellenzék ellen

2018. február 01. 05:07 - csú

gondolkodo_kezebe_temeti_arcat_1.PNGNémeth Szilárd a legsúlyosabb büntetéssel sújtotta Szél Bernadettet: kitiltotta a parlamenti munkából! Hogy nincs rá joga, az a rezsikommancsot kicsit se érdekeli! Szerinte az ő szava a törvény!? (Orbáné meg az Isten szava???)
Ez az illiberális törvénykezés alapja, a fideszes némethszilárdi felfogásban!

Jó egy évvel ezelőtt éppen ennek az embernek a csepeli neveltje a betegségem miatti képviselő-testületi ülésről való távollétem okán, arra ítélt, hogy a legsúlyosabb büntetést szabja rám; elvonta a tiszteletdíjamat. Ennek sincs törvényes alapja! (A fideszes jogalkotás úgy működik, hogy a törvénysértést a Kormányhivatal, meg a bíróság is megállapítja, de hatáskört nem talál arra, hogy a jogorvoslatnak helyet adjon. Állítólag nincs jogorvoslati lehetőség, ezért azt javasolták, forduljak bizalommal az Alkotmánybírósághoz!)

Most felvetődik a kérdés: vajon mi lehet a Fidesz elvárása az ellenzéki politikusokkal szemben? Az egyik (Szél Bernadett) gyakorlat azt sugallja, hogy ne vegyen részt a képviselő a testület munkájában, mert megbüntetik. A másik meg az, amit velem (Horváth Gyula) szemben alkalmaztak: még betegen is vegyek részt a testületi színjátékban, mert különben megbüntetnek! (A csepeli testületi ülési szokások a rendkívüli ülésekkel, és a helyszíni kiosztásokkal operálnak, bizonyára azért, hogy a képviselők nehogy felkészülhessenek a témákból.) A jelek azt mutatják, hogy

a fideszeseknek az a törekvése, hogy a demokratikus alapelveket teljes ellehetetlenítsék, az ellenzéket megsemmisítsék, az egyéneket és családtagjaikat megfélemlítsék, az állampolgárok véleményét elhallgattassák!

Ez a példa meg azt demonstrálja, hogy a Fidesznek, (és elsősorban annak legdurvább, legelvetemültebb, legkorlátoltabb csepeli embereinek) az a felfogása, hogy az ellenzékieket ott „köll” ütni, ahol érik! Ha van sapkája azért, ha meg nincs sapkája, akkor azért!  Ezért költik számolatlanul a közpénz feljelentésekre, rendőrségi, ügyészségi, ügyvédi költségekre, és a pervesztést követő kártérítésekre a százmilliónál is nagyobb összeget.
Arra várnak, hogy az ellenzékiek megunják a végeláthatatlan vegzálást, és félreállnak!

Szeretnék, ha azt mondhatnák, - ártatlan képpel az emberek szemébe - hogy ők (fideszesek) a törvény szövege szerint biztosítják az ellenzék /civilek, alapítványok egyesületek stb./ munkáját, de nem tehetnek róla, ha nem élnek a lehetőséggel! És azt hiszik, hogy ezt az újabb átverést, (szembehazudást) a társadalom beveszi!
Az erre való várakozások hiú remény!

Ezt sose érik el, de azt, hogy őket unja meg az ország lakossága, azt sokkal nagyobb biztonsággal ki lehet következtetni! Reméljük, még a tavasszal meglátjuk!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4413593517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása