CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kitől fél jogosan Németh Szilárd?

2018. március 14. 02:34 - csú

nemeth_szilard_remult_es_duhong.jpegA Hollandi úti, több milliárdért épülő csepeli  birkózó akadémia tegnapi csinnadrattás alapkőletételi ünnepsége sem takarja el a tényt, hogy Németh Szilárd fél. Hiába tart markában embereket, pénzt, paripát, fegyvert, Németh Szilárd akkor is fél. De kitől és miért?

A Csepeli Hírmondó után a Németh Szilárd érdekeit szolgáló plakátkampány is pirosat kapott. A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) még hétfőn ugyanis a következő döntést hozta:

„Az NVB szerint jogsértő viszont az a plakát, amely - a készítő, illetve a készíttető feltüntetése nélkül - azt állította, hogy az Együtt Csepel-Soroksár képviselője és jelöltje, Szabó Szabolcs és az ellenzéki pártok 15 ezer bevándorlót akarnak beköltöztetni. A kifogást első fokon Csepelen az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság érdemi vizsgálat nélkül elutasította, az NVB azonban 3-3 szavazattal, az elnök Patyi András döntő voksával megállapította, hogy a plakát azonosító nélküli kihelyezése jogszabálysértő volt.

Az NVB határozatai nem jogerősek, három napon belül lehet jogorvoslatot benyújtani ellenük a Kúriához.”

(https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/12/valasztasi_kampany_marcius_12-en/az_nvb_dontese_alapjan_kosa_kampanyvideoja_okes_az_egyutt_lejaratasat_celzo_szoroanyag_viszont_nem_okes/)

Ezek szerint másodszor ítéltetik el egy Németh Szilárd nevét zászlajára tűző csapat aljas kampánya. Mivel azonban úgy vélem, Németh Szilárd, sok fideszes társához hasonlóan, olyan, mint a Bourbonok, akik „semmit sem tanultak, és semmit nem felejtettek”, lesz még

fellebbezés az ügyben.

Majd ismét a Kúria fog dönteni. Magam, a döntéstől függetlenül nem várok változást Németh kampánymódszereiben. Mert Németh, mindenáron, akár aljas, hazugságokra épülő kampány árán is, de győzni akar. Számomra ez azt mutatja, fél. Nem attól, hogy nem lesz képviselő, mert a Fidesz pártlistáján, annak ellenére, hogy nem sok ember van, aki annyit ártott saját pártjának, a 8. sorszámot kapta Kedves Vezetőjétől, Orbán Viktortól. Képviselő lesz. Listás. Már másodszor, érdemtelenül de ez legyen a pártja gondja. Attól retteg, hogy épp Csepelen, ahol, úgy véli, hogy a lelkét kitette, milliárdokat hozott ide, összetákolt egy „Weiss Manfréd Tervet”, ahol nélküle, s hatalma nélkül semmire sem mentek volna az általa kiválasztott tisztségviselők, képviselők, ahol siserahadával elhitette, hogy ő legyőzhetetlen, ahol győzelmével megkoronázhatná eddigi „munkáságát”, meg saját magát, épp ott veszít. Ettől a szégyentől fél.

Jogos a félelme. Azonban nem az a szégyen, hogy veszít, hanem az, amit az elmúlt nyolc évben tett. Erről mondanak majd ítéletet a csepeliek és a soroksáriak április 8-án.

vox

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4913737384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.14. 22:23:18

Németh attól fél, hogy elveszíti az emberek szeretetét!

Attól nem kell félnie, senki sem szerette érdek nélkül, a szülein kívül! Neki csak érdek"barátai" vannak! Ő eldobja a barátokat, ha már nincs rájuk szüksége, s vesz magának újakat, lekötelezéssel, ígéretekkel! Egy erkölcsi nulla!

1996-ban belépett a csepeli Fideszbe, megbíztak benne. 1998 őszén Tóth János KEGYÉBŐL, listás önkormányzati képviselőséghez jutott! Meghálálta? NEM, RÚTUL BECSAPTA TÓTH JÁNOST! Beléptetett 17 új tagot (közte lépcsőházi szomszédait is!), s azokkal megválaszttatta magát Tóth János helyére! Ő ma a KLIK keserű kenyerét eszi! Végleg eltávolítani azóta sem merte, nem úgy mint Horváth Józsefet, aki 2006-ban országgyűlési képviselőjelölt volt szintén Csepelen a másik választókerületben! Horváth megkifogásolta a 2006-os kampánykassza Németh általi kezelését, s vagy egymillió Forint hiányt feltételezett. Németh erre kirúgta, a tagtársak előtt az elszámolás azóta sem történt meg!

Németh cikket íratott s krokodilkönnyeket hullatott, amikor Barati Attila pácini polgármester, volt MIÉP-es politikus elhunyt! Németh a legjobb barátjának állította az elhunytat, viszont amikor Pandák Pál, füzérradványi polgármester adakozásra kérte fel Németh Szilárdot az elhunyt közös barát síremlékére, EGY FILLÉRT SEM KÜLDÖTT A SAJÁT PÉNZÉBŐL, HANEM A MI ADÓNKBÓL KÜLDÖTT 300 EZER FORINTOT!

Utólag neki már nem számított a barátság, nem számítottak hogy nyaranta KÉT HETET vendégeskedett nála, táboroztak, bográcsoztak, ettek-ittak, lovastúráztak, vadászgattak!
Szégyen hogy egy ilyen ember Barati Attila barátja lehetett!

Évente többször arra jártam, sokszor találkoztam is vele, jártam a házukban is, a polgármesteri hivatalban is! Budapesten is sokszor találkoztunk MIÉP-es rendezvényeken, a Hősök terén!

Szerencsére engem nem nevezett a "barátjának"! Engem amikor megölelt, TESTVÉRNEK SZÓLÍTOTT! Ami még összeköt vele, engem ott és azok gyógyítottak ki a rákból, akik rajta segíteni már nem tudtak!

A lelkem fáj érted Attila, utólag is megkönnyezlek! Az Isten irgalma adjon neked örök nyugodalmat!

Téged meg Németh Szilárd, verjen meg az Isten, kutyák vizeljenek a sírodra, hogy Barati Attilát, holtában így meggyaláztad!
süti beállítások módosítása