CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs tegnap válaszolt Szenteczky János nyílt levelére

2018. március 30. 02:34 - csú

szabo_szabolcs-255.pngNem fogadja el Szabó Szabolcs, az Együtt képviselőjelöltje a csepeli MSZP-elnök, Szenteczky János nyílt levélben tett ajánlatát, miszerint lehet a párt polgármesterjelöltje, ha most visszalép Bangóné Borbély Ildikó javára.

Szabó Szabolcs leszögezte, hogy megfontolná a visszalépést Csepelen, de csak akkor, ha az MSZP cserébe egy másik választókörzetben viszonozná ezt a gesztust az Együtt képviselője javára.

Szabó Szabolcs azt is mondta: az MSZP ne üzengessen, hanem üljenek le tárgyalni.

„A Közös Ország Mozgalom kutatásának az a végkövetkeztetése, hogy Csepel–Soroksáron én tudnám leginkább integrálni a szavazókat. De ha az MSZP nagyon ragaszkodna Csepelhez meg Soroksárhoz, akkor

ajánljon valamit. Mit ad cserébe? Hol maradhatnak akkor lábon az Együtt jelöltjei? De ilyen ajánlat sem jött. 

Az Együtt alapesetben joggal ragaszkodik Csepelhez meg Soroksárhoz, mert én vagyok a hivatalban lévő képviselő: 2014-ben is rám szavaztak a legtöbben, és így sikerült legyőzni Németh Szilárdot” – nyilatkozta.

Forrás: Hír TV

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr313789978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.30. 23:37:06

Szabó Szabolcs nem bízik a saját terület és településfejlesztői tudásában, ezért akar inkább képviselő lenni vagy visszamenni az egyetemi katedrára! Ismétlés a tudás anyja, ismét közzéteszem 2018. 03. 22-i hozzászólásomat!

Szabó Szabolcs 2014-ben az Összefogás (MSZP–EGYÜTT–DK–PM–MLP) jelöltje volt, s így győzte le Németh Szilárdot! Ha úgy véli, hogy az EGYÜTT jelöltjeként is győzni tud, akkor övé a felelősség Németh Szilárd esetleges győzelméért! Karácsony Gergelynek sem esett le az aranygyűrű az ujjáról hogy az MSZP-PM jelöltjeként indul! Szabó Szabolcsnak is fentállt a lehetőség, nem élt vele! Információim szerint felkínálták neki a csepeli polgármesteri pozíciót is, azt válaszolta nem érdekli a lehetőség! Tipikus tanári hozzáállás! Mérnök vagyok, az egyetemen azt tartották, aki ért hozzá, csinálja, aki nem, az meg tanítja! Az életben ezt a valóságban is megtapasztaltuk! Kezdő mérnökként égtünk a vágytól hogy tudásunkat az igazi életben is kipróbálhassuk! Nem vagyok közgazdász, de ez valószínűleg rájuk is érvényes! Aki tanár típus, az bizony nem vágyik a tudásának kipróbálására! Szabó Szabolcs az ELTE Természettudományi Karán oktat közlekedésföldrajzot (ebből írta disszertációját), szociálgeográfiát, illetve gazdaságtörténetet. Terület- és településfejlesztőként kiválóan alkalmas lenne polgármesternek, ráadásul szerény, anyagiasság nélküli életet él, szervezőnek is jó, összehozott egy 60-70 fős helyi stábot! Nem értem miért menne inkább vissza tanítani, ha egyszer tiszta kezű emberként vezethetné Csepelt is! Vegyen példát Márki-Zay Péterről, aki szintén szakember, tiszta kezű is, s nem derogál neki polgármesternek lenni! Éljünk inkább Németh Szilárd és bábja, Borbély Lénárd uralma alatt? Már pedig ez lesz, ha az ellenzék nem győz április 8-án! Kedves Szabolcs, lehet hogy Ön nagyszerű előterjesztéseket tett a Parlamentben az elmúlt 4 évben, csak sajnos semmi eredménye! Ugyanez lenne, ha Ön ugyan bejutna a Parlamentbe Bangóné visszalépésének eredményeként, de fideszes többség maradna! A politikát eredményre játszák, már pedig az diktál, aki többségben van! Még akkor is, ha az a csapat csupa törtető buta emberekből áll, mint Németh Szilárd! A Parlament nem egyetemi katedra, ahol nagyszerű tanainkat csillogó szemű, lelkes fiataloknak átadhatjuk! Az erővel szemben erőt kell felmutatni! Lehet hogy egy politikai nagytakarítás után eljön majd az az idő, amikor szakembereknek kell a Haza Házába ülni, s időtálló törvényeket alkotni, de most nem az az idő van! Most harcosokra van szükség, akik bármi áron legyőzik a Fideszt! Dixi et salvavi animam meam.
süti beállítások módosítása