CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A pofátlanságban nem ismernek határokat a csepeli kiskirályok

2018. április 03. 05:59 - csú

marabu_szakadek.jpgHonnan és hová? Kikkel? Kik nélkül? Min és kiken keresztül? Miért és mi végre? Na és pláne hogy miért ne?!

Nem rég a Szent Imre téren közlekedőknek is feltűnhetett, hogy Németh Szilárd narancsszínű dzsekije, hátán a felirattal sétáltak be a Fidesz aktivisták a Polgármesteri Hivatalba. / A DK bejelentést is tett!/ Ez idáig se volt kétséges, hogy a Németh Szilárd nevét és személyét népszerűsítő kampányt a polgármester és közvetlen környezete vezérli, (és nagy valószínűséggel Közpénzből) fizeti. Négy éve az önkormányzat által fenntartott Csepeli Hírmondóban hülyítik a csepelieket, hogy a kerület országgyűlési képviselője Németh Szilárd, holott mindenki tudja, hogy Dr. Szabó Szabolcs. Mert, a halk szavú egyetemi tanár 2014-ben akkora zakót mért a rezsibiztosra, hogy annak majdnem beletört politikai karrierjének bicskája.

A pofátlanságban nem ismernek határokat! A kerület fideszes politikai vezetői a fideszes kampányok előkészítésébe, szervezésébe, - a jelek szerint - belekényszerítik a

köztisztviselőket, és közalkalmazottakat is. Feltűnő érdekesség, hogy a fideszesek a némethi jelölőíveket olyan hamar aláíratták, amilyen hamar annak elvégzése, gyakorlati képtelenség. Ok az lehetett: 1,vagy korábban megkaphatták az íveke, mint a többi párt, 2, vagy a hivatal dolgozóinak, a munkahelyükön kellett aláírniuk azokat. /vannak ilyen információk/ Nem volt ritkaság, hogy ezek a munkatársak, munkaidőben aláíró ívekkel a kezükben járták a lakóterületeket, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy támogatói aláírásokat gyűjtsenek a Némethnek. Az önkormányzat vagyonkezelő intézménye, derekasan kivette, részét a 2014-es parlamenti, és helyhatósági választásokon is azzal, hogy bekapcsolódott a Fidesz kampányba. Szállítottak, szervezték a plakát/át/ragasztókat.

Ezt a kampánytevékenységüket a lakossági jelzések értelmében most is folytatják. Nem lenne viszont csoda, hogy annak a csodának, - hogy minden Fideszt és a kormányt bíráló plakátnak a lefestése Csepelen az első éjszaka megtörténik - ők a kivitelezői. A Kossuth Lajos utcai kerületi Fidesz székház, olyan mint egy bűnbarlang: éjjel működik! Vödrökkel, toldható nyelű meszelőkkel, jönnek, mennek oda, és onnan az emberek. Hol fekete, hol fehér festéket cipelnek.

A Fidesz által funkciókba ültetett vezetőik tudják, hogy amit tesznek, törvénytelen! Szándékosan sértik meg a maguk által hozott törvényeket is, azért, hogy jogtalan előnyhöz jussanak, és becsaphassák, félrevezethessék a lakosságot.

A Kúria  a Csepeli Hírmondót elmarasztaló döntése is erre bizonyíték. De, Csepelen rendszerszerű a törvénysértés! Hiába mutat rá a jog, vagy az ellenzék, az egyes esetek törvénytelenségeire akkor, amikor a vezető állásban lévő beteges hatalommániások válrándítva semmibe veszik. Itt nem az egyes döntések bírálata, perlése, az alkalmatlanok menesztése a megoldás! Itt csak a hatalomból történő teljes eltakarítás hozhat változást! Az hoz majd tiszta, friss levegőt!

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6913753828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása