CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha elege van a Fideszből, szavazzon az esélyes ellenzéki jelöltre!

2018. április 03. 02:34 - csú

marki-zay_peter.PNGA változást akarók összefogását sürgeti Márki-Zay Péter, aki Hódmezővásárhelyen legyőzte a Fidesz jelöltjét a polgármester-választáson. Most azzal igyekszik segíteni, hogy civil szervezetekkel és szakértőkkel együttműködve, folyamatosan teszi közzé az interneten az egyes választási körzetekben legesélyesebb ellenzéki jelöltek listáját. (www.rendszervaltas2018.hu)

„Három hónappal ezelőttig én is ugyanolyan aggódó magyar állampolgár voltam, mint bárki más. Egy sorsszerű decemberi éjszakán azonban úgy döntöttem, belépek a politikába, nem hallgathatok tovább. Onnantól kezdve az események sodortak, vittek egy bizonyos irányba, egészen február 25-ig, amikor Hódmezővásárhely bebizonyí- totta az országnak, hogy egy addig fideszes fészeknek hitt településen is többségben vannak azok, akiket irritál a megfélemlítés és a korrupció. És ezek az emberek össze tudtak fogni, és meg tudták mutatni az országnak, hogy a Fidesz legyőzhető, van remény. Ami most a legfontosabb, hogy legyen rendszerváltás, ezt pedig a

minél kevesebb fideszes mandátum fogja nekünk elhozni.

A legfontosabb a magas választási részvétel. Mivel a fideszes szavazótábor rendkívül fegyelmezett, az ő részvételük és a létszámuk adott, tehát a magas részvétel mindenképpen nagyobb ellenzéki sikert ígér. Arra biztatunk mindenkit, hogy az egyéni szavazatát a 106 legesélyesebb ellenzéki jelöltre adja le.

A listás szavazatát  a számára szimpatikus, de a parlamentbe bejutásra esélyes – legalább 5 százalékot elérő – pártra, mert a rendszerváltásban ez is segíteni fog.

karacsony_gergely_jon_jon_jon.PNGKarácsony Gergely: Jön, jön, jön...!

Hogy hol ki a legesélyesebb, azt megtalálhatják a rendszervaltas2018.hu című honlapon, amelyet folyamatosan frissítünk. Nagyon szeretnénk, ha az ellenzéki pártok – ahogy mi ezt Hódmezővásárhelyen megmutattuk – együttműködnének egymással. Ha ezt mind megtesszük, a tolvaj kormány, a maffiaállam leváltható április 8-án.”

viszlat_viktor_karikatura.PNG

Részletek Márki-Zay Péter beszédéből

Forrás: nyomtassteis.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1813797452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása