CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megegyezés után: Szabó Szabolcson a csepeliek és a soroksáriak szeme!

2018. április 05. 01:23 - csú

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje bejelentette egyoldalú visszalépését, s dr. Tenk András (LMP) is úgy döntött, hogy visszalép a képviselőjelöltségtől. (A Momentum jelöltje, Dukán András Ferenc már korábban visszalépett dr. Szabó Szabolcs javára.)

szabo_szabolcs_2018_jelolt.jpgÍgy a Csepelt és Soroksárt magába foglaló 17. számú egyéni választókerületben dr. Szabó Szabolcs, az Együtt képviselő-jelöltje sokkal esélyesebben szállhat szembe a Fidesz-KDNP jelöltjével, Németh Szilárddal. 

Talpon van még a Jobbik jelöltje, Bereczki Miklós is a 17-es választókerületben. 

Április 8-án, most vasárnap országgyűlési választás lesz és ott

eldől a mandátum sorsa.

 

Dr. Szabó Szabolcs esélyei  megnövekedtek a  visszalépések után. Kérdés, hogy a visszalépett  jelöltek mögött álló szavazók belátják-e, hogy párthűség ide, párthűség oda,  nincs más reális lehetőség a demokratikus ellenzék győzelmére, csak ha dr. Szabó Szabolcsra szavaznak egyéniben. A pártlistán a választók a nekik tetsző pártra adhatják le a szavazatukat.

A tét nagy: Csepel-Soroksárnak Németh Szilárd   vagy dr. Szabó Szabolcs lesz a képviselője a Magyar Köztársaság Országgyűlésében

 Forrás: Bárány Tibor - 21. kerületi Hírhatár Online

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2013810856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.04.05. 22:25:42

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ NEM SZABÓ SZABOLCS JAVÁRA LÉPETT VISSZA, MINDENKI AKI EZT ÁLLÍTJA AZ HAZUDIK!

"A Szabónál nagyobb támogatottságú szocialista politikust kérdeztük a visszalépése okairól is. Ugyanis a visszalépő nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy Tenk András és Bereczki Miklós kivételével jelölttársai esetében azt tapasztalta, hogy fontosabb volt az MSZP, a személye és a családja pocskondiázása, mint arról beszélni, hogy miért is akarják leváltani a Fideszt.
"Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől. Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan. Ezért bejelentem, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól"
– indokolta visszalépését a politikus.
Nos,
az Alfahírnek megerősítette Bangóné, hogy egyáltalán nem Szabó javára lépett vissza szerdán.
Nem kívánta megnevezni, hogy kit támogassanak a szavazói április 8-án, csak annyit üzent, hogy vasárnap az MSZP-P pártlistáját támogassák a voksaikkal."
Forrás: alfahir.hu/2018/04/05/bangone_borbely_ildiko_szabo_szabolcs_targyalas_mszp_parbeszed_egyutt_csepel_soroksar

hájasok 2018.04.06. 03:13:31

@Tarjányi László: és kit érdekel, hogy bangóné mit mondott! még a saját pártját se. csak néhány csepeli megélhetési mszpst! :D
süti beállítások módosítása