CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pitiáner, kicsinyes, bosszúálló banda kezében van Csepel vezetése

2018. április 27. 05:59 - csú

borbely-morovik-abel_vezerkar_2014-tol.PNGA csepeli állandó tettestársak: Borbély Lénárd polgármester, Morovik Attila és Ábel Attila

Felháborító és kétségbeejtő bizonyítványt állítottak ki magukról tegnap a képviselő-testületi ülésen Csepel fideszes városvezetői és szolgalelkű hűbéreseik, a kormánypárti  megkukult gombnyomogató mamelukok. A történtekről az önkormányzat két ellenzéki képviselője, Hudák János és Horváth Gyula tudósított. 

Hudák János:

Annyira kicsinyes, bosszúálló banda ez a Fidesz, hogy azt elmondani nem lehet!

Mindjárt kezdődik Csepelen a képviselő testület ülése. Nézem a napirendeket és látom, hogy sürgősségi előterjesztésben megszüntetik a fenntartható fejlődésért felelős tanácsoki posztot és a feladatokat ezentúl az egyik bizottság látja el.

Mit gondolnak, kit érint ez a döntés? Dr. Tenk András (LMP) önkormányzati képviselőt, aki a választás előtt visszalépett Szabó Szabolcs javára! Hát így működik itt a demokrácia, így büntet Borbély Lénárd fideszes polgármester!

Ennél tényleg nem nagyon van lejjebb szerintem!!!

Horváth Gyula:

A Németh Szilárdot ért Csepel-Soroksári immár másodszorra bekövetkező megalázó vereség után azt hinné az ember, hogy meghúzzák magukat a csepeli fideszesek.

Hiú ábránd volt erre gondolni! A mai képviselő-testületi ülésen sürgősségi előterjesztésben és helyszíni kiosztásban a képviselők elé tették azt az előterjesztést, amiben Dr. Tenk András képviselő tanácsnoki megbízatásának azonnali megszüntetését javasolják.

Ellenzéki érdeklődésre Morovik Attila alpolgármester (előterjesztőként) magvas választ adott: „lehet más a politika”!

Ebből mindenki számára érthetővé vált, hogy a visszavonás valódi indoka a büntetés szándéka volt! Valószínűleg dr. Tenk Andrást azért büntetik a leváltással - és az ehhez kapcsolódó pénzelvonással -, mert képes volt a választási kampányban visszalépni a demokratikus ellenzék közös jelöltje javára, és ezzel nagyban hozzájárult a rezsibiztos csúfos vereségéhez.

Forrás: Hudák János és Horváth Gyula facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr313872800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.04.27. 21:51:04

Az ő SZMSZ-üket kell használni a hatalomváltás után, mindent visszafordítani ellenük! Összefogással meg kell oldani, mindenhol csak egy ellenzéki jelölt legyen az önkormányzati választáson! Akkor nem tudnak egyéni jelöltet bejuttatni a képviselőtestületbe! A listán bejutott képviselőiket meg bizottsági helyek nélkül kell hagyni! Mindenki legyen tanácsnok rajtuk kívül, vagy bizottsági elnök, így a Képviselői tiszteletdíjakat a lehető legalacsonyabbra lehet venni! Ők is ezt játszák jelenleg az ellenzékkel szemben! A lényegi döntést előzetes frakcióülésen kell megvitatni, így a képviselői ülésen csak gombnyomogatással alázni őket, hogy ne is tudjanak véleményt mondani! Az összes piszokságukat ellenük kell fordítani!
süti beállítások módosítása