CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hova dugja Orbán Németh Szilárdot?

2018. május 13. 05:43 - csú

nemeth_szilard_remult_es_duhong.jpegEzt tették velem, ezt kell megérnem?

"Így takarítja el Németh Szilárdot Orbán, kap egy látszólag fontos pozíciót, majd meneszti az alelnökségből, utána már csak a látszólag fontos pozíciót is elveszi tőle!" - írta blogunk kommentjében Tarjányi László. Olvasónk így foglalta össze véleményét arról a vesszőfutásról, amelynek főszereplője Csepel hírhedt figurája, Németh Szilárd

Kudarccal kullogott el Csepelről az április 8-i választás után Németh Szilárd. Sok millió forintot öltek a kampányába, de a csepeli és a soroksári választók ajtót mutattak neki, mondván, nem kérnek belőle. 

Néhány nappal később megírtuk, "Már a Fidesz-vezérkarnak is elege van a bukott Németh Szilárdból, mert teljesen hiteltelenné vált". Cikkünkben jeleztük: "Németh nemcsak Csepelen és Soroksáron bukott meg. Legkedvesebb Vezetője és saját frakciója sem tolerálhatta tovább Németh ellenszenves, választókat taszító személyiségét, stílusát, egyre növekvő népszerűtlenségét, illetve

választási vereségét. A Fidesz első frakcióülésén már nem választották meg frakcióvezető-helyettesnek, s egyik parlamenti bizottság vezetését sem bízták rá a Fidesz alelnökére. Már számukra is hiteltelenné vált. Jó későn. Csepelen ugyanis már régóta az volt."

Na, de mit kezdjenek vele? Elemző cikkében Vox jelezte, Németh Szilárd a Fidesz, személy szerint Orbán Viktor jóvoltából menni fog tovább.  Lehet, hogy hűségéért, majd kreálnak számára egy  pozíciót, ahol nem tud sokat ártani.

Ez a variáció ma már több mint lehetőség. Sajtóértesülések sezrint ugyanis államtitkár, még pontosabban a honvédelmi minisztert helyettesítő, parlamenti ügyekkel foglalkozó államtitkár lehet Csepel szégyenéből, Németh Szilárdból. Simicskó István távozása után a honvédelmi tárcát több évtized után nem civil, hanem egy a hadseregtől érkező vezető irányítja majd Benkő Tibor vezérezredes személyében. Németh Szilárd pedig a miniszter helyettese lesz, állítólag, ami jó hír a rezsi mindennapokban, rossz hír a katonáknak. Németh Szilárd kapcsolata a katonasággal múltbéli, hisz volt több katonai eseményen is Kecskeméten. Azaz látott katonákat...

Orbán Viktor talált egy helyett, ahová eldughatja Németh Szilárdot. Hogy ez mire jó? a kérdésre találóan válaszolt a már a bevezetőben idézettt olvasónk, Tarjányi László. Szerinte: "A Magyar Honvédségnél több a vezető mint a beosztott! Semmi dolga nem lesz Németh Szilárdnak, mire vannak a tábornokok! Így takarítja el Németh Szilárdot Orbán, kap egy látszólag fontos pozíciót, majd meneszti az alelnökségből, utána már csak a látszólag fontos pozíciót is elveszi tőle! Még pedig az önkormányzati választás után, amikor a csepeli bábjai is meg fognak bukni! Utána az egész csepeli Fidesz banda mehet disznópásztornak!"

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6813908942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.05.13. 09:32:06

Németh Szilárd hűséges Orbánhoz? Kötve hiszem! Ő csak saját magához hűséges! Nem volt hűséges az SZDSZ-hez, nem volt hűséges Tóth János előző csepeli Fidesz-elnökhöz, galád módon megfúrta, s ezzel megalapozta saját politikai karrierjét! Nem volt hűséges Tóth Mihályhoz, aki a semmiből emelte fel iskolaigazgatónak, majd később bevette a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés buliba is! Orbánhoz sem volt hűséges, amikor az 2014-ben parancsban kiadta, hogy az állami és önkormányzati tulajdonú cégek vezetőinek vissza kell adniuk a 2 Millió Forint feletti jutalmakat, prémiumokat! Németh Szilárd ugyanis 6-6 millióval premizálta a Csepeli Városgazda és a Csepeli Városkép vezetőit, persze a csepeli adófizetők pénzéből! Ugyancsak a mi pénzünkből fizettetett ki 300 ezer forintot az elhunyt pácini barátja síremlékére, amivel egyben a saját zsugorisága kimutatásával holtában is meggyalázta a néhai pácini polgármester, Barati Attila emlékét!

Orbán lényegében kirúgta Németh Szilárdot, hiába kapott pótpozíciót! Lázár János százszor értelmesebb ember mint Németh Szilárd, s hasznosabb szolgálatot is nyújtott a Miniszterelnökséget vezető miniszterként Orbánnak, ő mégis menesztette! Lázár János Rapcsák András hódmezővásárhelyi polgármester táskahordozójaként kezdte, azt hogy Németh Szilárd vitte-e Tóth Mihály táskáját, azt én bizony nem tudom!Lázárból még lehet valaki az orbánizmus bukása után! Némethből is! Egy mindenki által lesajnált kocsmatöltelék!
süti beállítások módosítása