CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli rendkívüli kiadás

2018. július 16. 05:39 - csú

bl-eteti_a_csepelieket-777.pngMivel etetik a csepelieket a Szent Imre téren? Borbély Lénárd polgármester kesztyűs kézzel tálalja a rendkívüli falatokat 

Nem volt váratlan, mert már hozzászokhattunk volna, hogy az igazán fajsúlyos dolgokat a csepeli fideszes vezetők rendkívüli ülésen szeretik „megtárgyaltatni”. Már a júniusi ülésen Borbély polgármester jelezte is, hogy két-három héten belül rendkívüli ülést fog összehívni.

Ő már tudta, hogy mi az, amit a rendkívüliség leple alatt kíván átnyomni a testületen! Szerda reggel e-mailen értesítettek a csütörtöki rendkívüli ülés összehívásáról. Jeleztek három napirendi pontot, amihez az anyagokat későbbre ígérték. Csütörtökre az előterjesztések a gépen voltak. De a 17 órakor kezdődő ülésre kiosztott helyszíni meghívóban már 8 napirendi pont szerepelt, melyek közül ötnek a tartalmáról a képviselők mit sem tudhattak. A fideszes többség természetesen megszavazta a napirendre vételt, mert őket bizonyára nem a tartalmi munka, hanem az igazodás motiválja.

Csepelen a 2010 utáni önkormányzati munkában az a forradalmi változás az előzőekhez képest, hogy a rendszerváltás óta most van egyedül a kerületnek olyan vezetése, amelyik nem megismertetni, akarja az elképzeléseit a testülettel, hanem valós szándékait elfedni törekszik. Ezzel becsapni, átverni, kisemmizni akarja azt a

testületet,(rajta keresztül az egész csepeli népet) amelyik felelős lenne a döntéseiért. A borbélyi gőg, Samla kabinetfőnökön keresztül arra irányul, hogy a testületi tagoktól a leghosszabb ideig visszatartsa az előterjesztéseket. Úgy hallani, hogy az asztalán sorjáznak az írásos előterjesztések és csak a legutolsó pillanatba engedi, hogy felkerülhessenek a honlapra. A kerületvezetők ködösítéssel, visszatartással, arra törekszenek, hogy a maguk elképzeléseinek szerezzenek érvényt, és ne a képviselői tapasztalat, vagy a kerület valós érdeke érvényesüljön. 

A butusok nem tudják, hogy a testületi valós döntések nem csak kellemetlenséget, hanem alkalmanként védelmet is jelenthetnének. Bizonyára nem röhögött volna rajtunk az egész világ a kétmilliárdos „véletlen elkönyveléssel”, ha a testület időben megismerhette volna, és kijavíthatta volna észrevételével a hibát! Csak kérdezem: egy  esetleges hűtlen kezelési ügynél  Borbély és munkatársai hogyan fognak védekezni, kire fognak támaszkodni?

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4114112213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása