CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki fog befürdeni a Csepeli stranddal?

2018. augusztus 14. 05:34 - csú

fuldoklo.jpgA 2010-es önkormányzati választások előtt fedett uszodát ígért Németh Szilárd a csepelieknek. Fújhatják, amit kaptak, mert a medencét télen fedő  tetőt fújni kell. Az eredeti politikusi ígéretből nem lett semmi

A nyári forróságban hűsítésre várnának a csepeliek is. A fideszes szócsőből azonban szózuhatag ömlik rájuk, és ez csak a lényeg elfedését szolgálja. Azt viszont alaposan! A szó további szaporítása helyett csupán néhány megjegyzésünk lenne a Csepeli Hírmondó Csepeli Strand: új öltözők, napvitorla című cikkéhez.

> főcenzori előírás, hogy a CSH-nak népszerűsíteni kell Borbély Lénárd polgármester facebook oldalát is. A feladat kipipálható.

> A 2010-es önkormányzati választások előtt fedett uszodát ígért Németh Szilárd a csepelieknek. Az ígéretből nem lett semmi, helyette,

átvéve a Főváros Önkormányzathoz tartozó feladatot, béreljük a csepeli strandot a Fővárostól, sátortetőt kapott a nagymedence, mi fizetjük a költségeket, a karbantartást, felújítást és a fejlesztést. A Fővárosi Önkormányzatnak eltűnt ez a vesztesége, sőt, a strand bérletbe adásából plusz bevételhez jutott. A csepeli önkormányzat meg azóta is veszteségesen működteti a strandot. Egy szocialista önkormányzat esetén a fideszesek ezt felelőtlen gazdálkodásnak neveznék.

> A strandra fordított százmilliókból már valószínűleg meg lehetett volna építeni a megígért fedett uszodát.

V-A

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8214158831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.08.14. 20:58:51

A Németh-Borbély páros bukása után fontolóra kell venni a Birkózó Akadémia épületének átalakítását fedett uszodává! A Strandot meg üzemeltesse a főváros!

Tarjányi László 2018.08.14. 21:01:01

Dózsa Lászlóról mintáztatta Németh Szilárd az "56-os pesti srác" szobrát? Kezdjünk el gondolkodni, melyik testvérvárosnak ajándékozzuk el a Németh-Borbély páros bukása után! Az a hely Fiume/Rijeka ajándékát illeti, meg amúgy is van a Szent Imre téren egy nívós 56-os emlékmű!
süti beállítások módosítása