CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mellébeszélés fideszes trehánysággal: ezért marad el egy felújítás Csepelen

2018. szeptember 11. 05:25 - csú

abel_attila_portre-2017-11-18-777.pngÁbel Attila csepeli alpolgármester: Na, most mit mondjak ? Hogy kellene ezt megmagyarázni?

Azt írja Ábel Attila a csepel.info-n, - Borbélyra hivatkozva - hogy „Gigadugó miatt jövő nyárra halasztják a Popieluszko utca felújítását". Azt gondolhatnánk,  mégis van érzés ezekben a  fiúkban! Belátják, hogy akkora káoszt csináltak a csepeli közlekedésben, hogy ezt  tetézni nem kellene. Megkegyelmeznek nekünk, és nem zárnak le újabb utcákat a kerületünkben.

Aztán tovább olvasva maguk mutatnak rá, hogy jó érzésről szó sincs! A Popieluszko (volt Ságvári Endre) utca felújítása azért marad el, mert „Nyáron szerette volna a kerület felújítani az utcát, ám a közbeszerzési eljárás nem fejeződött be”! 

Tehát nem a csepeliek védelme, vagy a fideszes vezetők együttérzése, netán hirtelen jött szakmai megvilágosodás miatt marad el a felújítás, hanem azért, mert

a közbeszerzési eljárás még nem fejeződött be. Így nem lehet szerződést kötni! Nincs kivitelező, nincs beruházó!. 

Ennek a folyamatnak a befejezéséhez legjobb esetben is kell még a szeptember. A kivitelező felvonulására, az előmunkálatokra bizonyára szükséges lenne október. Mire aszfaltozásra kerülne sor, már minimum novembert, de inkább Decembert írnánk. A mi égövünkön pedig jó aszfaltozási munkát végezni novemberben, decemberben nem lehet. Tehát az önkormányzati szakmai szervnek mondott „alapszervezet” trehány, és hozzá nem értő munkája, és nem a csepeliekkel való együttérzés a halasztás valódi oka!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4614220767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása