CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Akinek a legkisebb is számít, ha önreklámozásról van szó

2018. október 14. 05:32 - csú

nemeth_szilard_szemellenzo_nagyon_figyel.PNGA rezsidémonok kergetése után Németh Szilárd  újabban a haza védelmét tartja a legfontosabbnak. Amikor azonban a kisgyerekek hazafias nevelése a gránátvetővel való megismertetéssel kezdődik, az úgy visszaüt, hogy dobunk tőle egy hátast

A  21ora.hu írja: a kerület hagyományos, Fut a Csepel elnevezésű szabadidős sportrendezvénye idén igen katonásra sikerült.

A csepeli öttusázók Facebook-oldalára kikerült képek tanúsága szerint Németh Szilárd továbbra is megkerülhetetlen a 21. kerületben, legalábbis az önkormányzat fideszes vezetése számára.

Csepel legrégebbi és legtöbb embert vonzó szabadtéri sporteseménye tavalyig  egy szimpla családi- és sportnap volt. Azonban, miután tavasszal megint kikapott az országgyűlési választáson Csepelen, honvédelmi államtitkár lett Németh Szilárdból. És érdekes módon az idei Fut a Csepel már honvédelmi sportnap is volt.

Ennek akár még örülni is lehetne. Például azért, mert ha csak egy napra is, de lett végre a HM-kirendeltség Csepelen, amit még márciusban harangozott be Németh. (A kampány hevében beígért honvédségi toborzóirodának már április vége óta fogadnia kellene a hadsereg iránt érdeklődő kerületieket.)

Alapvetően azzal sincsen semmi probléma, hogy a rezsidémonok kergetése után Németh Szilárd  újabban a haza védelmét tartja a legfontosabbnak. Amikor azonban a legkisebb generációk hazafias nevelése a gránátvetővel való megismertetéssel kezdődik, az úgy visszaüt, hogy dobunk tőle egy hátast.

Másként fogalmazva: Németh Szilárd szombaton bemutatta, miért veszélyes, ha olyan ember kerül a haderő politikai vezetésének élére, akinek az ügybuzgósága általában kapitális túlkapásokban mutatkozik meg, és akinek ezek szerint a legkisebb is számít, ha önreklámozásról van szó.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4414284241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása