CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit titkolnak ennyire Németh Szilárd Csepelen épülő birkózócsarnokánál?

2018. november 17. 05:25 - csú

nemeth_szilard_birkozo_csarnoka_epul_-2018-10-30_szabo_szabolcs_fotoja.jpgMég Csepel országgyűlési képviselője sem léphet be ide. Azért szomorú ez, mert Németh Szilárd azt ígérte, hogy teljesen átlátható lesz a beruházás, ott nem fog ellopni senki egy forintot sem. Hát ha nem mutatják meg, akkor sajnos kénytelen vagyok kételkedni, mert az utcáról csak a betonelemeket lehet látni.

Dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselőjének facebook-bejegyzését olvasóink figyelmébe ajánljuk és az alábbiakban közöljük:

Mint Csepel országgyűlési képviselője, valamint a sportért is felelős kulturális bizottság tagja, gondoltam megnézem Németh Szilárd csepeli birkózócsarnokának az építését.

Valamiért nem engedik! (Talán emlékeznek rá, hogy egy olyan alapítvány kapott ennek az építésére 2.400.000.000 - kétezer négyszáz millió - forintnyi közpénzt, amelyiket Németh Szilárd lakcímére jegyeztettek be, és

Németh Szilárd rendelkezik az alapítói jogokkal).

Az elmúlt években sok építkezésen jártam már, pár hete például az új Puskás Stadion építését néztem meg (csatoltam is egy képet bizonyítékul, ha valaki nem hinné el). Európa legnagyobb daruit nézhettem munka közben, láttam belülről a küzdőteret, a lelátókat, a gépészeti berendezések szerelését, meg minden más részletet is. Mindenhol részletesen, és persze büszkén, beszéltek a készülő épületek műszaki paramétereiről, a kivitelezés sajátosságairól, a környezetvédelmi szempontok teljesüléséről.

Soha senkinek eszébe nem jutott eddig az, hogy egy országgyűlési képviselő előtt titkolózzanak, miközben a mi közös pénzünket költik. Ráadásul a saját választókerületemben. Kaptam egy kobakot, egy láthatósági mellényt, meg egy rövid munkavédelmi képzést, és már mehettünk is az építési területre.

Úgy látszik mindez Németh Szilárd birkózócsarnoka esetében nem működik, hiszen egyszerűen nem engednek oda, mondván ez építési terület. Azért szomorú ez az egész, mert Németh Szilárd azt ígérte a kulturális bizottság ülésén, hogy teljesen átlátható lesz a beruházás, ott nem fog ellopni senki egy forintot se. Hát ha nem mutatják meg, akkor sajnos kénytelen vagyok kételkedni, mert az utcáról csak a betonelemeket lehet látni. (erről is csatolok képet). Meg persze érdekelne, hogy miként és hova vezetik el a csapadékot, hogy fogják megoldani a parkolást, milyen gépészeti berendezéseket építenek be, és még sorolhatnám..sszabo_szabolcs_janosi_szerzodes.jpg

Forrás: dr. Szabó Szabolcs Facebook oldala..

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2514339065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása